Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman: "Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, îmi doream din ce în ce mai puțin să..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman. Oana ne-a povestit în paginile revistei VIVA! ce a decis în privința numelui pe care îl va purta după ce s-a căsătorit cu Vlad Gherman, iar cei doi proaspeți căsătoriți ne-au mai spus și de ce au fost nevoiți să-și amâne luna de miere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Aveți mii de poze și filmulețe de la nuntă. Știu că acum toată lumea le păstrează în format digital, dar nu v-ați gândit și la o variantă pe hârtie? Să scoateți anumite poze, să faceți albume, ceva? Ați înrămat poze de pus prin casă deja sau nu ați apucat?

Am avut inspirația de a aduce un PhotoBooth la nuntă și la finalul evenimentului am aflat că au fost printate peste 600 de poze pe hârtie, iar invitații puteau să lipească din pozele făcute de ei într-un album în care ne lăsau și câteva gânduri pe hârtie. Avem albumul deja plin de poze, de amintiri și de urări frumoase de la toți cei dragi nouă. Dar categoric vom înrăma și din fotografiile făcute de fotografi pe parcursul zilei, avem casa plină de amintiri pe hârtie, iar cele de la nunta noastră nu vor lipsi.

oana-si-vlad-gherman-1-2oana-si-vlad-gherman-1-2

Citește și: Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos „trash the dress” special pentru VIVA!: „Ziua nunții noastre a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire. Detalii spumoase din culisele evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman înainte de nuntă, la sfatul nașilor: „Era o piesă lipsă din puzzle-ul vieții noastre”. Cei doi actori nu pleacă în luna de miere, ci își caută casă pentru a se muta din locuința cu chirie / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți: „Las lucrurile să vină de la sine. Comunicăm, dar acum copiii au crescut și…' / Afaceristul este în vacanță cu ei și familia sa

Citește și: Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei: „A avut o copilărie grea. Tatăl ei a abandonat-o. Eu am fost mamă, tată…'

Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman

Oana, ești actriță și multe vedete optează să păstreze numele cu care au devenit cunoscute. Tu, însă, spuneai că vei lua numele Gherman. Cum ai luat decizia și cât de greu ți-a fost? Sau vei păstra totuși ambele nume?

Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, inclusiv cu cel al cununiei civile, îmi doream din ce în ce mai puțin să rămân „Moșneagu, chiar și pentru public. Titulatura de „Gherman, care vine în urma uniunii noastre, atât în fața societății, cât și a lui Dumnezeu, este cea care mă face să zâmbesc și să mă mândresc.

Stați, stați, stați! V-am tot întrebat despre nuntă, dar uitasem de petrecerea burlacilor/burlăcițelor… Am văzut noi niște imagini, daaar, spune-ți-ne, cum a fost pentru fiecare în parte și de ce experiențe de povestit nepoților ați avut parte?

Vlad: Am fost cu băieții în Amsterdam. Știu, știu care e primul gând care le-ar veni în cap cititorilor când aud de Amsterdam, dar să știți că nu este nimic ce nu i-am spus Oanei după petrecerea burlacilor, cu atât mai mult când te gândești că toți băieții care au participat la petrecere sunt într-o relație, iar iubitele lor erau la petrecere cu Oana la Roma. (râde). Ne-am distrat mult, am râs, ne-am plimbat, am băut, a fost o „băiețeală frumoasă.

Oana: Noi, fetele, ne-am dus în Roma și a fost perfect. Am niște prietene minunate și au făcut toată plecarea despre mine, alegerile au fost ale mele, totul s-a învârtit în jurul meu și m-am simțit foarte specială. A fost suuuperb!

De ce și-au amânat Oana și Vlad Gherman luna de miere

Cu luna de miere ce ați decis? V-ați ales vreo destinație cu o semnificație deosebită pentru voi, pentru relația voastră?

Luna de miere mai așteaptă, din păcate, pentru că mai avem încă filmări, spectacole, abia la sfârșit de iulie avem vacanță și, oricum, nu aia o să ne fie luna de miere, căci plecăm cu prietenii, deci nu singuri, și am ales Palma de Mallorca. Dar o să ne facem și luna de miere, vedem noi, reușim noi să plecăm și singurei, ca doi porumbei, vedem când și unde, momentan nu mai avem alt plan de vacanță în afară de cel cu grupul de prieteni.

Pe final, spuneți-ne ce planuri mai aveți pentru restul anului! La ce surprize să ne mai așteptăm?

Multe spectacole de teatru, vacanță cât cuprinde și, din ce știm și noi până acum, foarte posibil un proiect de lungmetraj în care suntem amândoi distribuiți, o comedie, dacă lucrurile se vor întâmpla conform planului. În rest, tot ce o să vină o să fie o surpriză pentru noi, la fel ca și pentru voi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton