Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme. Cu toate că în meseria sa tentațiile sunt mari, a reușit să se mențină în formă. Juratul de la Chefi la cuțite ne-a spus care este secretul siluetei sale, cu toate că încă nu a renunțat la cartofii prăjiți.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Care este bucătăria internațională cu care te identifici cel mai bine? Ce stil te inspiră cel mai tare?
Nu am o preferință, toate bucătăriile planetei au ceva special. Mai toate țările în care am călătorit m-au surprins din punct de vedere culinar.
Dieta lui Cătălin Scărlătescu: mic-dejun ideal
Chiar, cred că nu puțini sunt cei care se întreabă ce mănâncă, de
fapt, chefii? Cum arată meniul tău într-o zi?
Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză
cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără.
Citește și: Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu.Cu această dietă a dat jos 52 de kilograme
Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV
Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV
Dieta lui Cătălin Scărlătescu pentru a se menține în formă
Cred că cel mai greu lucru pentru un chef este să țină dietă. Mie mi se
pare de-a dreptul imposibil, la câte sunt de gustat. Cum reușești să te menții în formă cu atâtea tentații, mai ales după ce ai slăbit spectaculos?
Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate.
Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo.
Care este preparatul pe care îl pregătești cel mai des și de ce?
Știți deja… pește și fructe de mare.