Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui. Sunt căsătoriți de 11 ani, dar Raluca are apariții rare în public

 Cica Cristina
.

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui. Sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, dar soția jurnalistului, Raluca, e o prezență rară în showbiz. Împreună au doi copii, o fată și un băiat, iar prezentatorul nu a ezitat să vorbească de-a lungul timpului despre mariajul său și despre ce se întâmplă în relația cu mama copiilor săi.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Mircea Radu se numără printre cele mai îndrăgite personaje de televiziune. De-a lungul timpului, a vorbit deschis despre modul în care și-a cunoscut partenera de viață, cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste, de ce s-a însurat la 44 de ani și cum se înțelege cu soția lui, Raluca.

mircea-radu-1mircea-radu-1

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui

Raluca este o prezență rară în showbiz. Nu se afișează la fiecare eveniment la brațul prezentatorului, însă îi stă alături de 11 ani, iar căsnicia lor este una solidă, bazată pe dragoste, respect reciproc și înțelegere.

Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet„, ne povestea Mircea Radu la un moment dat.

Mulți și-au pus întrebări cu privire la diferența de vârstă care îi desparte. În prezent, Mircea Radu are 55 de ani, urmând să împlinească 56 de ani în toamna acestui an, mai exact pe 15 noiembrie. Soția lui, Raluca, este mai tânără cu 20 de ani. Are 35 de ani și este de profesie medic, specialitatea oncologie. Este dedicată rolului de mamă și profesiei sale.

Citește și: Mircea Radu, detalii intime din căsnicia cu soția lui, Raluca. Ce surpriză romantică i-a făcut prezentatorul TV, recent: „A exclamat când…'

Citește și: Cum l-a schimbat pe Mircea Radu succesul emisiunii Din dragoste: „Este impresia aceea că nu poți fi atins de nimeni și de nimic și că…'. Ce gafă a făcut la debutul său în jurnalism

Citește și: Cleopatra Stratan suferă de o afecțiune la ochi ce nu poate fi vindecată: „Port ochelari de la 2 ani și prefer să-i port pentru tot restul vieții”

Citește și: Ce educație îi oferă Ilinca Vandici fiului ei și de ce a ales o școală privată pentru Zian: „Să fie în fiecare zi mai bun, pentru că singura competiție e cu el însuși.” Ce spune despre accesul la tehnologie și principiile de la care să nu se abată / EXCLUSIV

Cum se înțelege Mircea Radu cu soția lui, după mai bine de 11 ani de căsnicie

Mircea Radu a vorbit deschis despre ce presupune un mariaj care durează de mai bine de 11 ani și cum a reușit să depășească toate problemele survenite de-a lungul timpului, alături de soția lui. Cu toate că mereu a mizat pe discreție, Mircea Radu are numai cuvinte de laudă la adresa femeii din viața lui.

Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola„, ne-a mai povestit la un moment dat Mircea Radu.

Cum și-a cunoscut Mircea Radu soția

Mircea Radu a fost cucerit de la prima întâlnire de parfumul pe care îl purta Raluca, apoi au urmat zâmbete, dar și o scurtă discuție, care nu a decurs chiar precum se aștepta prezentatorul. Gestul imediat următor al femeii i-a dat de înțeles că deja câștigase prima luptă pentru a-i cuceri inima.

Eram într-o librărie în Iași, îmi căutam Viețile Sfinților, volumul 4. Și cum stăteam eu așa, aplecat pe titluri, mi-a atras atenția un miros de parfum oriental. Vanilie, scorțișoară, coajă de portocală, ceva în zona asta. M-am întors și mă așteptam să dau peste o femeie, sau peste mai multe, purtând hijab.

Dar nu, nu chiar.  În sensul că am dat de o fată cu părul și ochii negri, cu buze frumos conturate care părea arăboaică și care zăbovea în dreptul raftului plin cu cărți științifice. Am aflat ulterior că absolvise medicina la prestigioasa universitate Gr. T. Popa, din Iași.

I-am zâmbit, am întrebat-o dacă o pot ajuta, mi-a răspuns că nu (eram sigur, mă așteptam la asta). I-am zis zis că mă poate pune la încercare, mi-a zis că nu a intrat în librărie să pună la încercare pe nimeni ci să caute o carte. Aici m-am bosumflat. Nu în sensul că am pus o moacă lungă și mi-au căzut umerii, ci am făcut o pauză în care am tăcut și fixat-o cu privirea, apoi i-am zis că bine, fie după cum ziceți.

M-am depărtat, m-am dus la un raionul aflat în celălalt capăt al încăperii de unde am luat o carte pe care i-am adus-o. A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată. Restul e istorie. Volumul era The Lebanese Cookbook, o carte de bucate inspirată din celebra și foarte gustoasa bucătărie a Orientului Mijlociu’, a declarat Mircea Radu pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton