Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: "Nu se poate neglija suma"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Augustin Viziru este marele câștigător Ferma 2020! I-a promis fiicei sale că va câștiga și s-a ținut de cuvânt! Concurentul ne-a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii câștigați. Miza pusă în joc a fost de 50.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ești un om calculat, un om al strategiilor, dar corect! I-ai spus Elenei Chiriac la un moment dat că nu te interesează să iei tot desertul' și că ai fi dispus să împarți premiul, în cazul în care vei fi câștigător. Care a fost miza ta reală, dacă nu banii?

Miza reală este trofeul, titlul de Fermier Șef, nu poți neglija suma deoarece acei bani sunt importanți pentru oricine. De-a lungul vieții, am învățat că nu trebuie să mănânci doar tu, iar dacă ai aliați, e corect să împarți.

Cum toți s-au canalizat pe Elena și a avut opt dueluri, din punctul meu de vedere chiar dacă strategic ne-au ieșit calculele exact cum am vrut, ea a muncit foarte mult și nu aș putea să câștig fără ajutorul ei.

Te-ai gândit ce ai face cu banii câștigați la Ferma?

Îi aduc în casă, în familie, normal. Ar fi banii mei munciți și i-aș cheltui strict pentru familie.

Cum se înțelege Augustin Viziru cu Andrei Stoica, după Ferma

Nu este un secret pentru nimeni că ai văzut în Andrei Stoica un adversar redutabil! Ba chiar ați avut și mici conflicte, iar el probabil te-ar fi vrut afară din concurs. În ce relații ați rămas?

În relații foarte bune, competiția este competiție, dar dacă ne înțelegem ca oameni când ieșim afară, nu este nicio problemă. Eu nu am supărări față de alți concurenți, ei au reacționat în funcție de stres/foame.

Andrei mi se pare un băiat ok, era normal să joace jocul. Am venit la jumătatea competiției și a simțit pericolul. Era normal să reacționeze și să nu mă lase să trec mai departe, fără muncă.

Augustin-Viziru-1-1Augustin-Viziru-1-1

Augustin Viziru a câștigat Ferma

Privind la rece, ce te recomandă, să zicem așa, ca învingător de data aceasta?

Determinarea și faptul că din momentul în care am plecat de acasă, am spus că nu mă voi întoarce fără trofeul de Fermierul Anului 2020. Mi-am dorit să-i arăt fetiței mele că în viață dacă îți dorești un lucru cu adevărat, se poate întâmpla.

Citește și: Cine este Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a răbufnit la Ferma:„Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție'. Reacția Andreei Antonescu

Citește și: Gabi Toader a părăsit Ferma din cauza unei accidentări!La 3 luni, încă se află sub tratament, la pat

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton