Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro: "A meritat. Acestea sunt cele două planuri acum"

 Cica Cristina
.

Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro. Tânărul care s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor publicului, a spus ce va face cu banii câștigați în cadrul show-ului de talente, menționând că are două planuri în ceea ce privește investiția banilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristian Ciaușu este marele câștigător al sezonului 14 Românii au talent. La finalul unui sezon fenomen, telepectatorii show-ul de talente de la PRO TV și-au ales favoritul, adolescentul de 15 ani fiind pe primul loc în topul preferințelor. Vizibil emoționat, el a ținut să sublinize: „Este cel mai frumos moment din viața mea. Să fiu sincer, nu mă așteptam, nu mă așteptam că o să vă placă așa de mult naiul meu', a declarat Cristian după finală.

cristian-ciausu-1cristian-ciausu-1

Citește și: Andra, despre concurenții de la „Românii au talent”, înainte de finală: „Pentru mulți dintre ei este o experiență unică în viață, au profesii fără nicio legătură cu lumea artistică. E imposibil să nu apreciez curajul lor…”

Citește și: De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli: „Cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost”. În ce relație e acum cu foștii colegi

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit religios de ziua ei de naștere. Vedeta PRO TV a fost cununată chiar de către tatăl ei, iar Andreea și Cabral Ibacka i-au fost nași/ Imagini emoționante de la nuntă

Citește și: Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta…'

Cristian Ciaușu: „A fost o perioadă stresantă, cu puțin timp de pregătire, dar a meritat”

În ciuda faptului că a fost o perioadă stresantă și plină de emoții pentru el, Cristian Ciaușu a ținut să sublinieze că toate eforturile sale au meritat din plin.

„Este cel mai frumos moment din viața mea. Nu mă așteptam să ajung în finală și nici să câștig, având în vedere cât de buni au fost ceilalți concurenți. A fost o perioadă stresantă, cu puțin timp de pregătire, dar a meritat și spun asta cu mâna pe inimă.

A fost o perioadă stresantă, dar a meritat. Totul s-a transformat într-o încântare generală. Chiar dacă eram fericit și așteptam să cânt pe scenă, în fața juraților și a publicului, simțeam mereu presiunea. Dar poate asta m-a ajutat să ofer momente frumoase, care au ajuns la telespectatori', a spus Cristian pentru unica.ro.

Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul sezonului 14 Românii au talent, cu premiul de 120.000 de euro

Cristian Ciaușu a dezvăluit că ar vrea să investească în primul rând în muzică, eventual și într-un studio de înregistrări, dar și în casă.

„Aș vrea să investesc în muzică, în primul rând, poate chiar să-mi fac un mic studio al meu. Dar aș vrea să investim și-n casă. Acestea sunt cele două planuri', a mai adăugat câștigătorul.

„Vreau să colaborez cu doamna Andra la un concert de-al ei și vreau să deschid și un studiou de înregistrări', a mai spus adolescentul.

La rândul ei, Andra a fost extrem de impresionată de parcursul tânărului și de interpretarea formidabilă din cadrul show-ului.

 „Balsam pentru suflet a fost. Felicitări! (…) Mă doare carnea pe mine – cum se spune la noi în popor – de cât de frumos a fost, cât de la suflet mi-a mers', a spus artista.

Cine este Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024

Cristian Ciaușu s-a apucat de muzică în jurul vârstei de 8 ani, după ce a aflat că suferă de astm. Inițial, a început pentru a-și ameliora simptomele afecțiunii, dat fiind că citise cât de mult îl poate ajuta. Ceea ce a început ca un soi de terapie s-a transformat în pasiune de-a dreptul, iar rezultatele sale sunt uimitoare.

Cel mai probabil, talentul l-a moştenit de la mama sa, profesor de canto şi solistă de muzică populară, membră a unui ansamblu popular, dar şi promotor al muzicii tradiţionale româneşti.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton