Ce face și cu ce se ocupă în prezent Hamude Kilani, la 7 ani de când a fost înșelat de Loredana la Insula Iubirii. Apare într-un nou proiect la TV

 Matei Bianca
.

Ce face și cu ce se ocupă în prezent Hamude Kilani, la 7 ani de când a fost înșelat de Loredana la Insula Iubirii. Fostul concurent participă la „Splash! Vedete la Apă' și se bucură din plin că face parte din acest proiect frumos de la Antena 1. Și alți foști concurenți cunoscuți , dar și ispite de la Insula Iubirii participă la acest show care încântă publicul de la această televiziune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Hamude Kilani de la Insula Iubirii participă la „Splash! Vedete la Apă'. Iată ce face, dar și cu ce se ocupă fostul concurent în prezent!

hamude1hamude1

Citește și: Hamude Kilani de la Insula Iubirii, mesaj neașteptat pentru Loredana, la 7 ani după ce a fost înșelat: „A trebuit să ne învățăm amândoi lecțiile”

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii. Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A venit la un eveniment îmbrăcată într-o rochie superbă, a cântat, a dansat și a făcut show pe scenă ca-n tinerețe / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu i-a spus Oana Ioniță fiicei sale, până la 13 ani, că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic: „Pe de o parte, se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit”

Ce face și cu ce se ocupă în prezent Hamude Kilani de la Insula Iubirii, la 7 ani de la terminarea emisiunii

Hamude Kilani de la Insula Iubirii a revenit pe micile ecrane și se bucură să participe la un proiect spectaculos. La 7 ani de la terminarea emisiunii Insula Iubirii și de când a fost înșelat, fostul concurent participă la emisiunea „Splash! Vedete la apă' de la Antena 1.

Fostul concurent de la Insula Iubirii, care a participat la emisiunea alături de iubita lui, Loredana, a devenit celebru în anul 2016. Ea l-a înșelat atunci cu ispita Sorin.

Hamude Kilani are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă, care este cu adevărat demnă de un roman. El este pe jumătate iordanian.

„M-am născut în Amman, Iordania, şi sunt cel mai mare dintre fraţi. Sunt născut într-o familie foarte cunoscută în Iordania, mama e româncă, mai am două surori şi un frate. Părinţii mei au divorţat când eu aveam opt ani şi după ce ei s-au despărţit, eu, mama şi fraţii mei am venit în România. Nu m-am putut acomoda şi m-am întors la tata, în Iordania, dar în 2008 am revenit şi am rămas aici.

Tata şi-ar fi dorit să mă fac aviator, doctor sau inginer, pentru că acolo viitorul copiilor este controlat de părinţi, nu eşti lăsat să faci ce-ţi doreşti, şi acesta este şi motivul pentru care am decis să plec de acolo.nTata este Director de Relaţii Internaţionale la Mediu, este, ca importanţă, următorul om după ministru. Am dat la Medicină, dar după o lună mi-am dat seama că nu mi se potriveşte această facultate. Acum am o afacere. Vorbesc perfect engleza, araba şi româna', spunea fostul concurent în urmă cu ceva timp.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă' reunește foști concurenți de la Insula Iubirii

Emisiunea „Splash! Vedete la apă' de la Antena 1 reunește foști concurenți și ispite de la Insula Iubirii. Telespectatorii îi vor putea vedea la televizor pe următorii: Ahmad Daas, Răzvan Kovacs, Bianca Giurcă, Claudia Florescu, Tomiță și Hamude Kilani.

Emisiunea se poate urmări joi seara, de la ora 20:30, la Antena 1. Gazdele show-ului sunt Anamaria Ionescu, Ramona Olaru și Răzvan Fodor. La masa juriului stau Iulia Albu, Nea Marin, Cosmin Natanticu și Iulia Albu.

Ce spun concurenții despre participarea la „Splash! Vedete la apă'

Claudia Florescu, fosta ispită Tomiță și Ahmad Daas au vorbit despre participarea la „Splash! Vedete la apă'. Ei se bucură foarte mult că fac parte din acest proiect și așteaptă cu nerăbdare să arate publicului de ce au fost în stare în emisiune.

„Participarea mea la Splash! Vedete la Apă a venit ca o invitație la o nouă provocare, la o aventură pe care am trăit-o la un nivel foarte înalt, și la propriu, și la figurat. Provocările fac parte din viața mea, iar faptul că nu știu să înot și frica de înălțime nu au fost o piedică în a-mi testa limitele. Am vrut să-mi demonstrez mie, în primul rând, că pot face lucruri de care îmi este frică. Recunosc că au fost momente în care am vrut să renunț, atunci când am simțit că frica este mai puternică decât ambiția, dar, cu toate astea, nu am renunțat, ci, din contră, am îmbrățișat frica mult mai puternic', a spus Claudia Florescu, potrivit libertatea.ro.

„A fost o experiență mai mult decât minunată. M-am bucurat de fiecare minut, de fiecare moment și, deși mi-a fost teamă de înălțime, am decis să sparg această barieră a fricii, fără să mă gândesc, vreo clipă, să fiu mai bun decât colegii mei. Am cunoscut oameni frumoși, amabili, iar antrenoarea mea, Claudia, a fost alături de mine la fiecare antrenament și vreau să-i mulțumesc, pentru că a avut un rol foarte important în progresul meu, într-un timp atât de scurt. M-am bucurat din plin de experiență și nu voi regreta nicio secundă participarea în cadrul unui show care m-a făcut să mă simt mai puternic decât credeam că sunt', a precizat Ahmad Daas.

„A fost o bucurie, având în vedere că am participat și în urmă cu 8 ani, imediat după revenirea de la Insula Iubirii. Cu atât mai mult m-am bucurat, cu cât, atunci, am ajuns până în semifinală. Anul acesta, nu am ajuns la antrenamente atât de des pe cât ar fi trebuit, dar mă bazez pe experiența anterioară!', a declarat fosta ispită Tomiță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton