Ce face și cum arată Mona Nicolici în prezent, la 56 de ani. A plecat din televiziune în 2006 și s-a reprofilat, dar a rămas la fel de frumoasă

 Matei Bianca
.

Mona Nicolici, cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune, a renunțat la lumina reflectoarelor în anul 2006, după o carieră impresionantă ca prezentatoare de știri la Antena 1. De atunci, vedeta și-a concentrat atenția asupra vieții sale personale. Ce face și cu ce se ocupă Mona Nicolici în prezent. Cum arată vedeta, la frumoasa vârstă de 56 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au trecut deja 18 ani de când Mona Nicolici a decis să se retragă din televiziune, iar fanii nu mai știu prea multe lucruri despre ea. În anul 2006, când a plecat din lumina reflectoarelor, publicul care o urmărea a fost foarte supărat și se gândea că decizia ei este una temporară, însă nu a fost deloc așa.

mona1mona1

Citește și: Mona Nicolici, adevărul despre plecarea de la Antena 1, după nouă ani: „Nimeni nu te ajuta cu nimic și…”

Citește și: Cum s-au înțeles, de fapt, Mona Nicolici și Radu Coșarcă, atunci când prezentau împreună la Observator: „N-am avut mare chimie, era o distanță între noi”

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a renunțat la verighetă în timpul Bonfire-ul special cu ispita Eric: „Eu am venit aici rănit. Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu. M-a făcut de mii de ori să o urăsc…' / Val de acuzații la adresa soției lui

Citește și: Ce relație are Monica Pop cu Adriana Bahmuțeanu, acum. Cele două și-au aruncat vorbe grele în urmă cu nouă ani: „Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică'

Ce face Mona Nicolici în prezent

Mona Nicolici a fost extrem de apreciată în perioada anilor 1990-2000, atunci când a prezentat știrile alături de Radu Coșarcă. Când s-a retras din lumina reflectoarelor, multe persoane au rămas șocate de decizia ei.

În prezent, Mona Nicolici își desfășoară activitatea într-o companie multinațională, unde ocupă poziția de director al departamentului Sustenabilitate. După cum scrie chiar pe pagina sa personală de Facebook, ea lucrează și la Radio Europa FM.

Cum arată vedeta, la 56 de ani

La frumoasa vârstă de 56 de ani, Mona Nicolici se menține într-o formă fizică de invidiat și continuă să surprindă prin eleganță și rafinament. Deși a ales în anul 2006 să plece din televiziune, vedeta rămâne o prezență discretă și admirată de fanii ei, dedicându-și timpul atât carierei sale, cât și familiei frumoase pe care o are.

Mona Nicolici știe perfect cum să obțină un echilibru între viața profesională și cea personală. Ea nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului și rămâne în continuare un model de urmat pentru multe femei din România.

Mona Nicolici a avut o carieră impresionantă în televiziune

Mona Nicolici a fost una dintre primele figuri importante ale jurnalismului post-revoluționar, iar ea a avut o carieră impresionantă în televiziune. A fost parte din echipa de prezentatoare de știri de la Observator, alături de Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea.

În anii 1990 și la începutul anilor 2000, vedeta și Radu Coșarcă au format un duo de prezentatori de știri foarte apreciat și popular.

Mona Nicolici a fost jurnalist de televiziune pentru o perioadă de 11 ani. Ea a fost redactor de știri, producător, editor și prezentator. Vedeta a renunțat la televiziune în anul 2006, iar de atunci au trecut peste 15 ani de la ultima sa apariție în calitate de prezentatoare de știri.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie. Asta a schimbat în bine nu doar cariera mea, ci şi viata multor oameni pentru care, împreună cu echipa de la Petrom, am făcut Țara lui Andrei', declara ea în urmă cu câțiva ani.

Ea s-a născut în Turnu Măgurele, județul Teleorman. În anul 1993, aceasta a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București și a făcut masteratul în Relații Publice și Comunicare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton