Ce familie frumoasă are Novak Djokovic! Este căsătorit de 10 ani cu Jelena și împreună au doi copii adorabili / Imagini de colecție

.

Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din toate timpurile, după ce și-a adjudecat în palmares și o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, este un norocos! Are o soție superbă, Jelena, care îl sprijină mereu, fiind nelipsită din tribună, de la meciurile sale. Cei doi au o relație de peste 19 ani și doi copii superbi, o fată și un băiat. Iată ce familie frumoasă are Novak Djokovic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Numele lui Novak Djokovic e pe buzele tuturor! Dar nu de acum, ci de mai bine de 20 de ani. Nole a început să joace tenis de la patru ani, la numai 14 ani începându-și cariera internațională. Genialul adolescent i-a uimit pe toți și de atunci tot scrie istorie. La 37 de ani, cu 24 de titluri de Grand Slam în palmare, sârbul a mai reușit o performanță care l-a clasat în topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile: a câștigat mult râvnita medalie de aur de la Jocurile Olimpice, moment pe care îl aștepta de 20 de ani, după cum a declarat chiar el. Succesul lui din plan profesional, este dublat în plan personal de o familie superbă.

The Prelude to The Paris Games 2024, France – 25 Jul 2024The Prelude to The Paris Games 2024, France – 25 Jul 2024

Citește și: Cine este soția lui Novak Djokovic. Jelena și tenismenul s-au cunoscut în liceu și au doi copii împreună

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu familia completă, după ce a născut a patra oară: „Un nou început…'. S-au îmbărcat toți în ținute asortate

Citește și: Jocurile Olimpice Paris 2024. Medalie de aur pentru România, la canotaj, câștigată de echipa feminină de 8+1. „E ireal că am urcat pe podiumul olimpic de două ori!”

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere fastuoasă pentru fiica ei, Zeny, la aniversarea de 6 ani: 'Te iubim infinit…'. A avut un tort spectaculos, mult mai înalt decât ea

Ce familie frumoasă are Novak Djokovic

Mulți spun că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Superba soție a lui Novak Djokovic îi stă alături de aproape două decenii. S-au căsătorit în urmă cu 10 ani, iar Jelena Djokovic e aproape nelipsită de la meciurile partenerului ei, trăind cu intensitate fiecare servă, de parcă ar fi pe teren.

Povestea lor de dragoste a început să se scrie de pe băncile liceului, unde s-au și cunoscut. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar de atunci dragostea lor înflorește. Ani mai târziu sunt nu doar parteneri de viață, dar și în afaceri, căci se ocupă împreună de fundația lor caritabilă. 

Cei doi au împreună doi copii adorabili, o fată și un băiat pe care îi putem admira în tribune, unde vin să-și admire tatăl pe teren. Stefan are 9 ani, iar Tara are 6 ani. La fiecare apariție, micuții atrag toate privirile în tribune. Ambii copii seamănă cu marele campion, micuța Tara moștenind și părul blond și trăsături ale frumoasei ei mame. Recent, videoclipul în care Nole plânge în brațele fiicei lui, după Aurul câștigat la JO a devenit viral. Fiica lui a avut un banner pe care scria: „Tatăl meu este cel mai bun'.

Novak Djokovic e cel mai bun tenismen din istorie

Novak Djokovic tocmai și-a mai îndeplinit un vis! După 24 de titluri câștigate, pentru prima oară într-o carieră longevivă, medalia de aur la Olimpiada de la Paris.  În total, Nole a câștigat 98 de titluri ATP la simplu, inclusiv un record de 10 titluri la Australian Open și un record de 40 de turnee de nivel ATP 1000.

„Mi-am atins toate obiectivele, dar iubesc acest sport şi nu-l practic doar pentru a câştiga, îl practic pentru că îmi place să concurez, să mă antrenez, să-mi îmbunătăţesc nivelul. Acest sport mi-a dat totul şi vreau să-i returnez cu sacrificiu.

Mi-a rezistat, am luat bronzul la primele mele Jocuri şi nu l-am putut câştiga la următoarele trei ediţii. Fiind aici, la 37 de ani, împotriva unuia dintre cei mai buni rivali din lume, care tocmai a câştigat turneul de la Roland Garros, care are un tenis de o calitate enormă, face ca acesta să fie cel mai mare succes al carierei mele.

Este adevărat, mi-ar plăcea să joc la Los Angeles 2028. Știu că am câștigat deja toate turneele mari, dar încă iubesc acest sport, îmi place să concurez, să mă antrenez zi de zi, să continui să mă perfecționez și să am grijă de corpul meu. Tenisul înseamnă mult pentru mine și fac tot ce pot să dau totul înapoi acestui sport.

M-am pregătit pentru Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice pentru a oferi cea mai bună versiune a mea. Accidentarea din Marele Şlem de la Paris mi-a perturbat planurile, dar faptul că am ajuns în finală la Londra m-a făcut să văd că mi-am revenit la nivelul obişnuit.

Oricât de ușor m-a învins Carlos (.n.r. Alcaraz) în acea finală, era clar că voi fi un jucător de tenis diferit în acest turneu. Nu există o motivație mai mare decât să lupţi pentru țara ta. După câștigarea primelor două meciuri de aici, de la Paris, am știut că pot merge până la capăt„, a spus Nole.

Sursa foto: Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton