Ce gest emoționant face Eva Zaharescu de ani buni pentru mama ei, Andreea Berecleanu: „De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Știu mereu că este de la ea...”

 Matei Bianca
.

Fiica Andreei Berecleanu face întotdeauna gesturi emoționante pentru vedetă și reușește de fiecare dată să o surprindă plăcut pe aceasta. Eva Zaharescu este atentă să o facă fericită pe mama ei, deoarece vrea mereu să-i arate cât de mult o iubește și o apreciază pentru tot ce a făcut pentru ea de-a lungul timpului. Jurnalista le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum o surprinde tânăra în vârstă de 22 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ce gesturi emoționante face fiica Andreei Berecleanu pentru vedetă. Eva Zaharescu, fiica în vârstă de 22 de ani a jurnalistei, este atentă să o facă fericită pe mama ei, iar ea se simte acum împlinită din toate punctele de vedere.

andreea1andreea1

Citește și: Andreea Berecleanu, după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu crede că are umor: „Unii m-au întrebat dacă ne-am certat, cumva”

Citește și: Andreea Esca, declarație neașteptată despre Andreea Berecleanu, în direct, la emisiunea lui Măruță: „Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor”

Citește și: Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: 'M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc…' / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat'

Ce gest emoționant face Eva Zaharescu de ani buni pentru mama ei, Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a împărtășit recent un moment emoționant din viața sa de familie. Fiica jurnalistei, Eva Zaharescu, are un obicei special de a o face pe mama ei fericită, lăsându-i trandafiri în diverse locuri din casă și mașină.

„De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Să-mi lase un trandafir pe unde știe că trec. Pe pat în dormitor, în mașină, în baie, în dressing, doar să-mi apară în cale. Și știu mereu că este de la ea, de la Eva mea', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Berecleanu are o relație specială cu fiica ei, Eva Zaharescu

Acest gest simplu pe care fiica Andreei Berecleanu îl face mereu, dar plin de iubire, demonstrează legătura puternică dintre mamă și fiică, precum și grija și atenția pe care ea o are pentru fericirea mamei sale.

Pe rețelele de socializare, jurnalista a subliniat faptul că fiecare trandafir găsit de la fata ei în vârstă de 22 de ani îi aduce o bucurie imensă și o face să se simtă iubită și apreciată din toate punctele de vedere.

Andreea Berecleanu este mamă a doi copii

Andreea Berecleanu are frumoasa vârstă de 49 de ani și este mamă a doi copii, Petru și Eva. Cei doi copii ai vedetei sunt din căsnicia cu Andrei Zaharia, iar după divorț, ei au rămas în grija ei.

Eva Zaharescu are vârsta de 22 de ani și studiază în Marea Britanie, iar Petru Zaharescu are vârsta de 18 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton