Ce i-a salvat viața lui Alexandru Arșinel, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar și cu vaccinul făcut: "A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli"

 Cica Cristina
.

Alexandru Arșinel a trecut prin experiența COVID-19 și abia a fost externat în urmă cu trei zile. Marele actor în vârstă de 81 de ani a povestit cu se simte acum și cum a depășit momentele critice, după ce a contractat virusul ce a pus o lume întreagă pe jar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și, cu toate că nu a avut o formă agresivă a bolii, a subliniat că a avut de trecut prin momente destul de grele. Actorul consideră totuși că vaccinul i-a salvat viața atât lui, cât și soției tale.

Alexandru-Arsinel-1-3Alexandru-Arsinel-1-3

Alexandru Arșinel: „Am fost un caz special'

Actorul susține că vaccinul a fost cel care a contribuit la stoparea bolii, până la un „nivel suportabil'. A depășit momentul critic, însă acum urmează perioada de recuperare.

'Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice,  am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Bals, am fost colectat, cum s-ar spune,  din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant.

Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic', a declarat Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP.

Citește și: Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat.Cum se simte acum

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști.Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:„Am fost la un pas de…'/ EXCLUSIV

Alexandru Arșinel: „Loc de trăit pe acest pământ mai există'

În ceea ce privește recuperarea, Alexandru Arșinel a subliniat că aceasta nu este ușoară deloc. Cu toate acestea, actorul este nerăbdător să urce din nou pe scenă.

'Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii, ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte', a mai spus actorul.

Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID-19, după ce s-au vaccinat

Marele actor și soția sa s-au infectat cu COVID-19, după ce și-au făcut ambele doze de vaccin Pfizer. Din fericire, medicii au subliniat că vaccinarea i-a ajutat să facă o formă mai ușoară a bolii având în vedere vârsta înaintată a actorului, dar și problemele de sănătate.

„Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea, a declarat actorul la Antena 3, după ce s-a infectat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton