Ce mai face și cu ce se ocupă acum Marina Dina. Fosta asistentă a lui Morar vrea să revină în televiziune: "Aș accepta să particip la Survivor sau America Express"

 Cica Cristina
.

După ce nu a mai fost văzută mulți ani la TV mulți se întreabă ce mai face și cu ce se ocupă acum Marina Dina. Fosta asistentă a lui Mihai Morar nu exclude revenirea în televiziune, ba mai mult susține că nu ar refuza oferte de a participa la anumite show-uri precum Survivor sau America Express, cu toate că recunoaște cât de greu i-ar fi să stea fără copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Marina Dina o știe toată lumea de la emisiunea „Răi da buni', fiind ani buni asistenta lui Mihai Morar la Antena Stars. În urmă cu 14 ani a luat decizia de a se retrage din televiziune, pentru a se dedica trup și suflet familiei sale. A spus „da” și s-a căsătorit cu un om de afaceri, iar împreună au doi copii gemeni. După câțiva ani au decis, însă, să pună punct mariajului.

marina-dina-1marina-dina-1

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Marina Dina

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat ce mai face și cu ce se ocupă acum Marina Dina, după pauza de mai mulți ani. Ei bine, în prezent, Marina Dina lucrează la o clinică de înfrumusețare. De asemenea, o perioadă a fost antrenoare de yoga, însă a renunțat în momentul în care s-a mutat la clinica unde este și acum.

„Yoga fac doar personal, nu am mai predat, pentru că m-am mutat la clinică. În cabinetul esteticianului merg doar pentru intervenții non-invazive, pentru calitatea pielii. De ceva timp, fac și un curs de nutriție. Se potrivește pentru pasiunea mea pentru sport!', povestea Marina Dina.

Citește și: Marina Dina și fostul soț au ajuns la o înțelegere privind custodia gemenilor: 'Copiii sunt la mine, el își asumă plata taxei, își permite„ / De ce evită să apeleze la Instanță

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte”

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el'. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Bianca Drăgușanu poartă cagulă pe față timp de două luni, după noua operație estetică: „Sunt inflamată și foarte vânătă. Am cheaguri de sânge în ochi. Lansez un trend acum…' / Cum au reacționat fanii în benzinărie

Marina Dina nu exclude revenirea în televiziune

Marina Dina susține că i-ar face plăcere să revină pe micul ecran, mai ales dacă la mijloc ar fi vorba despre proiecte TV pe care le consideră bune și care îi plac. Mai mult, dacă i s-ar propune, chiar ar accepta să participe la Survivor de la PRO TV și la America Express de la Antena 1. Singurul impediment ar fi dorul de copiii săi, care ar măcina-o mai mult ca sigur.

„Nu-mi doresc nimic în mod special. Mă mai gândesc așa, când văd un proiect TV drăguț că mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Nu aș zice nu, dar vreau să merg în direcția pe care mi-am ales-o. Momentan e ok. Vom vedea pe viitor.

Aș accepta să particip la Survivor sau America Express, deși mi-ar fi greu fără copii atât timp. Acolo trebuie să stai destul de mult. Dar mi se pare interesant, e o provocare. Stau bine cu pregătirea fizică, dar sunt alte condiții acolo care te solicită', a declarat Marina Dina pentru cancan.ro.

Marina Dina și fostul ei soț au ajuns la o înțelegere

Au existat o serie de tensiuni și scandaluri după separare, dar Marina Dina și fostul ei partener, Radu Morar, au ajuns la un punct comun în cele din urmă, cel puțin în ceea ce privește custodia copiilor. Mai concret, au picat de comun acord ca gemenii să stea o săptămână cu ea și una cu el. Totuși, nu au acționat pe cale legală pentru a stabili concret aceste lucruri, ci amiabil. Fosta asistentă a lui Mihai Morar nu s-a sfiit și a recunoscut că evită să apeleze la Instanță fiindcă se teme că ar putea rămâne fără copii.

„Copiii acum sunt la mine acasă. Noi nu avem încă o decizie judecătorească și îi plimbăm de la unul la altul. O săptămână la el, una la mine. Am evitat să mă adresez instanței, mi-a fost teamă că va câștiga el și vor rămâne cu domiciliul acolo ținând cont că are o situație financiară prin care să le ofere stabilitate. Are și o bonă.

Eu locuiesc cu chirie acum, e un pic mai complicat. Dar oricum vom ajunge în instanță, pentru că sunt niște lucruri ce trebuie stabilite clar. Eu îmi doresc să stea la mine. El vrea să facem așa cum doresc copiii. Fetița vrea la mine, băiatul vrea și la mine și la el. Când băiatul se duce la el, insist să meargă și fetița, pentru că-mi doresc să fie împreună. Ei au doar 6 ani, nu-i cazul să ia o decizie singuri’, a mai spus Marina.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton