Ce mari și frumoase s-au făcut gemenele lui Mihai Morar! Mara și Cezara sunt adorabile și își fac tatăl mândru: "Mi s-a împlinit un vis"

 Cica Cristina
.

Mihai Morar are trei fete și este mândru de fiecare dintre ele! Este un bărbat împlinit, iar fericirea i se citește pe chip cu fiecare imagine în care apare alături de minunile din viața lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar postează destul de des imagini pe rețelele de socializare cu fiicele sale și de fiecare dată un zâmbet larg i se conturează pe chip, iar ochii îi strălucesc de fericire.

Este un tătic grijului, devotat, fetele sale fiind mereu pe primul loc, iar bunăstarea lor mai presus de orice.

Citește și: Prima apariție împreună, la TV! Valentina și Cristi Borcea, dezvăluiri sincere despre căsnicia lor:„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere'

Mihai Morar și partenera sa, Gabriela, care îi stă alături de peste 14 ani au împreună trei fete: gemenele Mara și Cezara în vârstă de 11 ani și Roua, care urmează să împlinească luna aceasta un an.

Pe lângă emoția de a-și ține în brațe mezina, de a o plimba și de a-i arăta lumea, prezentatorul se bucură din plin și de fiecare clipă alături de gemenele sale, fără să rateze vreun moment important din viața lor.

Citește și: Răspunsul așteptat de toți! Jador nu vrea să audă de o relație cu Bianca Pop:'Am alte preferințe la fete'

Cezara, surpriză de proporții pentru Mihai Morar

De curând, Cezara i-a făcut cea mai mare bucurie posibilă, împlinindu-i un vis tatălui său. Mihai a ținut să-și exprime mândria și sentimentul de emoție care îl încearcă, reamintindu-i fiicei sale cât de mândru este de ea și realizările sale.

„Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, Înapoi în viitor', a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată țara pentru antologia Singuri acasă. Copii și părinți în pandemie', apărută acum câteva zile la Editura Vremea.

Citește și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Fotografia cu Elena i-a impresionat pe fani:cum au sărbătorit evenimentul

Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria și meritul ei. Cezara a scris aproape pe neștiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs.

Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumusețează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseța lumea, prin scris, se înfrumusețează pe sine.

Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aștept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu”, a transmis Mihai Morar.

Citește și: Motivul pentru care noul coronavirus nu a dispărut vara. Explicația unui epidemolog:„Transmisibilitatea scade cu aproximativ 20%. Dar asta presupune temperaturi de 37 de grade'

Mihai-Morar-1Mihai-Morar-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton