Ce mari și frumoase sunt fiicele cuplului Elwira - Mihai Petre! Au fost împreună la Untold: „A fost cu prieteni, distracție și, bineînțeles, poveste!”

 Matei Bianca
.

Cât de mari au crescut fiicele lui Mihai Petre și ale Elwirei. Cei doi dansatori, Catinca și Ariana se află la festivalul Untold. Aceștia s-au fotografiat la marele eveniment din Cluj-Napoca, acolo unde se bucură de muzică bună, mâncare delicioasă, liniște și relaxare. Din imaginile postate de ei pe rețelele de socializare se poate observa cât de fericiți împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mihai și Elwira Petre se pot declara împliniți din toate punctele de vedere și asta deoarece au cariere de succes în domeniul dansului, dar și cel al televiziunii, iar ei au o familie frumoasă, la care au visat întotdeauna. Fetele lor, Catinca și Ariana, au crescut mari și frumoase. Cele două seamănă foarte bine cu părinții lor și sunt adevărate domnișoare.

mihai9mihai9

Citește și: Mihai Petre nu regretă că a renunțat la karate, în favoarea dansului: „Așa probabil că nu aș fi făcut televiziune, nu m-aș fi întâlnit cu Elwira, cu siguranță. Când am început, nu era aceeași situație…”. Părinții i-au fost alături necondiționat / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Mihai Petre despre infidelitate, după 16 ani de căsnicie cu Elwira: „Cea mai importantă valoare pentru mine e adevărul, așa că…'

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell. Fanii au fost impresionați: „Ce frumoasă este, seamănă cu mami”

Citește și: A murit actrița Patti Yasutake, cunoscută pentru rolurile din „Star Trek' și „Beef'. Avea 70 de ani și a dus o luptă îndelungată cu cancerul

Ce mari și frumoase sunt fiicele cuplului Elwira – Mihai Petre

Mihai și Elwira Petre s-au dus la festivalul Untold, dar nu singuri, ci alături de minunatele lor fiice. Cei patru au participat la evenimentul White Party, care a fost organizat de A List Magazine în cadrul celebrului festival din Cluj-Napoca.

Prin intermediul rețelelor de socializare, celebrul dansator a publicat fotografii de la Untold. Din imaginile postate se poate observa cât de fericiți sunt împreună și cât de mult se distrează unul în compania celuilalt.

„Ca de obicei, white party a fost cu prieteni, distracție și, bineînțeles, poveste', a scris coregraful la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Ce părere are dansatorul despre infidelitate

Mihai Petre a vorbit despre părerea lui sinceră cu privire la infidelitate, după o căsnicie de 16 ani cu Elwira. Coregraful a mărturisit că respectul este foarte important în relația lor. Cei doi se înțeleg foarte bine și, după o relație atât de lungă, sunt încă îndrăgostiți unul de celălalt și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt. Eu nu cred. E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens.

N-am vorbit niciodată despre terapia de cuplu, deși cred că e bună în orice situație. Cred că folosește. Mai ales pentru că fiecare cuplu are cu siguranță în viață perioade grele. Adică nu cred că trebuie să mergi doar în situația în care e foarte rău. Cred că face bine în general. Dar nu, noi n-am făcut asta și nici nu ne-am gândit', a spus coregraful pentru unica.ro.

Mihai Petre

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din sowbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți sunt căsătoriți din anul 2008, astfel că au o căsnicie frumoasă de 16 ani.

Ei au împreună două fete mari și frumoase, pe Ariana, în vârstă de 6 ani, și pe Catinca, în vârstă de 12 ani, de care sunt foarte mândri și pe care le iau cu ei peste tot unde merg.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton