Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a "bebelușei" Cristina. Delia a început școala!

 Cica Cristina
.

Denis Ștefan, actorul care s-a remarcat în rolul principal din telenovela românească ‘Inimă de țigan’, și-a refăcut viața după divorț și are o familie superbă! S-a recăsătorit cu Cristina, ‘Bebelușa’ de la Cronica Cârcotașilor, iar împreună au o fetiță adorabilă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui ‘Codruț’ în serialul românesc ‘Inimă de țigan’. Actorul a divorțațt de Iuliana în anul 2013, după o relație de 13 ani, refăcându-și viața alături de Cristina, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 de ani, însă se pare că aceasta nu a fost deloc un impediment în relația lor, care s-a dovedit a fi una de lungă durată, de peste 7 ani.

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:„Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese'. Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Cei doi și-au consolidat relația în timp, iar fetița lor a crescut și se pregătește deja de începerea școlii. Delia are șase ani și este încântătoare!

Cristina și Denis s-au întors de curând din vacanță, de pe litoralul românesc, însă s-au protejat de coronavirus și a evitat zonele aglomerate.

Citește și: Ireland, fiica lui Alec Baldwin, a fost bătută și jefuită în plină stradă:„M-a lovit cu putere în faţă, mi-a smuls bunurile și apoi…'

„Am revenit uşor uşor la job-urile noastre. Am fost la mare în România, am evitat zonele aglomerate. A fost super, am stat 9 zile, ne-am relaxat, am profitat de fiecare zi. Nu am riscat să plecăm din ţară. Am stat în casă, pentru noi a fost ok, ne-am mutat în casă nouă anul trecut, şi odată cu izolarea am reuşit să ne bucurăm de statul în curte. Am adoptat un câine şi un motan, am avut activităţi, nu am avut timp să ne plictisim. Şi vestea cea mai emoţionantă este că Delia începe şcoala! Clasa 0. Suntem foarte emoţionaţi şi fericiţi', a spus Cristina pentru Click!

Cristina revine la Prima TV de pe 31 august la „Cronica cârcotaşilor Best Of'.

Citește și: Actrița Saba Sahar a fost împușcată pe o stradă în Kabul! În mașină se afla și un copil:'Am ajuns la fața locului și…'

Denis Ștefan este pasionat de cai

Actorul a dezvoltat o pasiune pentru cai, dar și pentru echitație. Este și dresor de cai și îi salvează să nu fie duși la abator. Mai mult, el și-a învățat fetița să călărească încă de la vârsta de 2 ani.

‘Eu sunt un om destul de reticent. Eu nu o las pe fata mea să facă tot ce vrea ea. Delia vrea să alerge și să sară. La 4-5 ani să facă doar trap cu calul.’, a declarat Denis Ștefan.

Citește și: Petronela Rotar a avut coronavirus. Scriitoarea a vorbit despre coșmarul trăit:„Simțeam că respir foc când trăgeam aer pe nas'

Denis-Stefan-1Denis-Stefan-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton