Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe: "Sunt persoane cunoscute. Sunt un exemplu pentru noi. Vin din Las Vegas"

 Cica Cristina
.

Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe. Inițial, Tzancă Uraganu trebuia să le fie naș, însă artistul fiind în doliu după moartea nepotului său nu poate onora, cel puțin în acte, promisiunea făcută cântăreței și soțului. I-a asigurat, însă, că nu va lipsi de la eveniment și le va fi alături. Acum, cei doi miri au fost nevoiți să-și aleagă alți nași și au vorbit despre cei care le vor fi părinți spirituali.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anda Adam și Yosif Mohaci sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Mai sunt doar câteva zile până va avea loc marele eveniment, așa că cei doi pun la punct ultimele detalii. Artista și partenerul ei vor fac nuntă mare, cu 500 de persoane, iar invitații vor avea parte numai de surprize în ziua ce mare. Cântăreața susține că nu are emoții, și este pregătită pentru pasul cel mare.

anda-adam-7-2anda-adam-7-2

Citește și: Ce tradiții nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Soțul spunea că se fură mirele. Să nu cumva…'. Artista și-a ales două rochii de mireasă

Citește și: Anda Adam a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată, cu noul ei soț: „Vorbim despre o altă vârstă, nu mai am 20 de ani. Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul…'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit a doua seară consecutiv, după ce au fost surprinși de paparazzi cinând împreună. La ce eveniment au participat cei doi foști soți

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Anda Adam: „Mă mai întreabă oamenii dacă am emoții și le spun că nu”

Anda Adam nu are deloc emoții cu privire la marele eveniment, experiența de pe scenă spunându-și cuvântul fără doar și poate. Totul e pregătit, astfel că nu îi mai rămâne decât să se bucure din plin de experiență alături de alesul inimii ei.

„Nu am (nr. emoții). Mă mai întreabă oamenii dacă am emoții și le spun că nu. Am fost în alte locuri cu 100.000 de oameni, pe scenă. E o altă trăire, dar nu am emoții. E ca în showbiz, tot organizare, cântă ăla, vine ăla, se întâmplă nu știu ce, pentru mine e ca un spectacol, mergem la spectacolul nostru. Am toți oamenii acolo, grupuri, toată lumea știe ce are de făcut. E tot setup-ul făcut. Mă descurc în organizare. Eu vin doar să mă distrez. Seara o începem cu Tzancă, așa se vom face intrarea. Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția', a declarat Anda Adam la Xtra Night Show.

Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe

Anda Adam a spus și ce nași vor avea acum, după ce au fost nevoiți să-i schimbe. Tzancă Uraganu și Alina Marymar urmau să le fie părinți spirituali, însă moartea micuțului Lucas, nepotul artistului, a schimbat planurile. Chiar dacă le vor fi alături în ziua evenimentului, cei doi au menționat că nu le vor putea fi nași.

Astfel că, Anda Adam și partenerul ei s-au reorientat. Nașii pe care i-au ales acum locuiesc în Las Vegas, sunt căsătoriți de două decenii și au o fetiță. Sunt persoane cunoscute, care au jucat și în Miami Beach 2 alături de Yosif Mohaci. Familia a și ajuns deja în țară, pentru a le fi alături celor doi.

„Ne-au spus că nu pot fi nașii noștri în acte dar vor fi alături de noi la eveniment. Noi am rămas tot așa, nași și fini. Va veni și va cânta. El deschide seara. Ele sunt (nr. noii nași) persoane cunoscute. Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță. Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu. Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu', a mai povestit artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton