Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă: "Cred în dragoste, cred în căsnicie" / EXCLUSIV

.

În ciuda faptului că a trecut prin două divorțuri, Pepe încă mai crede în dragoste și în căsnicie. Artistul ne-a spus dacă este sau nu un bărbat gelos, că susține dragostea adevărată, că a fost dezamăgit de prieteni și ne-a împărtășit ce planuri are pentru 2021, în plan personal și profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Să atingem subiectul melodii și viața ta personală, ai un super hit intitulat „Sunt gelos. Ce-i drept, a fost lansat acum mulți ani… Tu ești un bărbat gelos?

Piesa „Sunt gelos a fost lansată cu muuult timp în urmă, să tot fie vreo 20 de ani. E bine să fii gelos, să fii „condimentat, să ştii să spui şi într-o altă formă că eşti interesat de persoana de lângă tine. Dar cred că am devenit mult mai echilibrat şi mult mai permisiv în ultima perioadă. Lucru care, probabil, la un moment dat strică, pentru că, nefiind gelos, cum probabil eram acum 20 de ani, când am compus piesa, ci mult mai permisiv, este foarte posibil ca tocmai aşa să intervină, lăsând prea multă zonă liberă. Din punctul meu de vedere, e o maturitate pe care o am, e o asumare pe care o am şi mă bucur tare mult că am ajuns la această performanţă.

Pepe-1-1Pepe-1-1

Comunicând, poţi trece peste orice. Așa, să fii gelos pe orice prostie sau orice privire a cuiva mi se pare că deja eşti paranoic. Am trecut prin toate fazele şi am ajuns ceea ce sunt acum doar prin experienţele de viaţă. Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, dar îmi face plăcere şi îmi asum această piesă ori de câte ori o cânt, pentru că mă simt extrem de posesiv atunci când e nevoie.

Pepe mai crede în dragoste și căsnicie, după divorțul de Raluca Pastramă

Mai crezi în dragoste și-n căsnicie? Te mai vezi însurat a treia oară? Vorba aia, dacă nici tu nu esti latino lover…

Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorț

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există’ / EXCLUSIV

Citește și: Cea mai emoționantă fotografie de cuplu! Smiley îi pupă burtica Ginei Pistol:„Dimineața cu fetele mele'

Pepe: Nu iert „greşeli voite, aranjate şi premeditate

Pepe, spuneai recent că unii dintre prieteni te-au dezamăgit… Cui ai să-i fii recunoscător pentru suport în perioada asta? Cine te-a ajutat cel mai mult?

Că m-au dezamăgit pe mine anumiţi prieteni nici nu mai contează, că eu i-am uitat. Le-aş fi recunoscător celor care m-au iubit şi m-au susţinut necondiţionat sau, chiar dacă nu m-au susţinut, nu m-au trădat. Celor care nu m-au trădat şi au avut încredere în mine, oamenilor normali, echilibraţi, cu care am evoluat împreună, lor le sunt recunoscător, pentru că prin dragostea, susţinerea şi respectul lor am ajuns la această performanţă de a mă putea dezice de anumite persoane care m-ar fi tras în jos.

Şi dacă anumiţi prieteni au considerat că iert orice, oricând, am iertat orice, oricând, căci omul e supus greşelii. În momentul în care se întâmplă nişte „greşeli voite, aranjate şi premeditate, pe alea nu le iert, mai ales când e vorba despre greşeli din partea apropiaţilor. Pe alea le taxez cel mai tare şi le taxez fix cu indiferenţă totală pe veci.

Ce planuri are Pepe pentru 2021

Care sunt planurile tale pentru 2021? Ce-ți dorești cel mai mult și mai mult în anul ăsta – personal și profesional?

De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu
pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton