Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de Paște: "De obicei, stăm acasă. De data asta, însă, o să plecăm din țară. Dezbatem..." Ce amintire tristă are soția afaceristului legată de această sărbătoare / EXCLUSIV

 Revista VIVA
.

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de Paște. Cu toate că în alți ani au preferat să stea acasă, să petreacă Paștele în intimitatea casei lor, cu familia, anul acesta cei doi soți au decis să plece în străinătate. Cu această ocazie, vedeta ne-a împărtășit și ce amintire tristă are legată de această sărbătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel ne-a împărtășit ce planuri are de Paște, alături de familie. Împreună cu Cristi Borcea și copiii au organizat o vacanță, de data aceasta fiind încă în dezbatare data la care se vor întoarce acasă sau cât își vor prelungi călătoria.

valentina-pelinel-11-1valentina-pelinel-11-1

Citește și: Cum au depășit Valentina Pelinel și Cristi Borcea momentele de cumpănă, de-a lungul căsniciei: „Am trecut prin multe, dar împreună…”

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei: „Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor arată senzațional la 56 de ani. Actrița a îmbrăcat la Premiile Gopo o rochie mulată și cu spatele gol

Citește și: Cum se înțelege Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău în contextul procesului cu Bianca Drăgușanu: „Nimeni nu este perfect. Încerc să…' / Nicolas și Gabriel vor petrece Paștele cu afaceristul

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de Paște

Cu toate că până acum obișnuiau să petreacă Paștele acasă, schimbare de planuri anul acesta pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea. De asemenea, vedeta ne-a povestit cât de distractivă este partea cu vopsitul ouălor cu cei mici și cât de apreciată este această tradiție la ei în familie.

De Paște o să fie distracție mare, că trebuie să facem foarte multe ouă, le place copiilor să ciocnească între ei, dar și cu noi. Ei o iau ca pe o joacă. Partea cu vopsitul ouălor e chiar distractivă, îi filmez mereu cum se mozolesc, ca să le arăt când vor crește mari. De obicei, de Paște stăm acasă. De data asta, însă, o să plecăm din țară. Încă dezbatem dacă ne întoarcem înainte de Paște sau prelungim durata călătoriei„, ne-a spus Valentina Pelinel, în exclusivitate pentru VIVA!

Ce amintire tristă are Valentina Pelinel legată de sărbătorile pascale

De asemenea, Valentina Pelinel ne-a mai povestit că are și o amintire tristă legată de Paște. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu 28 de ani, chiar înainte de sărbătorile pascale și cu câteva zile înainte de ziua lui de naștere.

Paștele e frumos în sine, e o sărbătoare, iei lumină de la biserică. Familia e liniștită împreună. Singurul Paște trist a fost pentru mine în 1996, când a murit tatăl meu. A decedat chiar înainte de Paște și cu câteva zile înainte de ziua lui de naștere”, ne-a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Cum se mențin în formă Valentina Pelinel și Cristi Borcea, deși nu țin dietă

Sportul este cheia echilibrului și a unei siluete de invidiat în ceea ce-i privește pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea, după cum chiar soția afaceristului a declarat.

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală.

Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea, Luminița Nicolescu. Și uneori yoga. Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși’, a povestit Valentina Pelinel la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton