Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion: "A fost o poveste frumoasă"

.

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi au format un cuplu vreme de cinci ani, iar când toată lumea se aștepta ca aceștia să facă pasul cel mare, Lidia și Răzvan au decis să o ia pe drumuri separate. La aproape doi ani de la despărțire, artista a vorbit deschis despre cel care a fost alături de ea la început de carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a despărțit de prezentatorul TV, Lidia Buble părea că și-a găsit liniștea în brațele celebrului actor cubanez Harlys Berrera. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni, dar niciunul nu a vorbit despre relația lor. Recent cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri diferite, iar vedeta este din nou singură.

Lidia Buble la Teo Show – Kanal DLidia Buble la Teo Show – Kanal D

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Lidia a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Răzvan Simion. Artista a vorbit sincer despre relația pe care a avut-o cu moderatorul TV. Lidia susține că Răzvan a ajutat-o foarte mult atât pe plan personal, cât și profesional, având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Simion cu Lidia Buble și fosta soție:”Am înțeles dezechilibrele pe care le-am avut”

Citește și: Emma Răducanu are COVID-19. Primele declarații ale campioanei US Open:„Mă izolez'

Citește și: De ce a apărut Florin Ristei în rochie la Neața:„Am pierdut la limită…'

Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion

În urmă cu aproape doi ani, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Atunci când fanii și apropiații celor doi se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, prezentatorul tv și artista au luat decizia de a se despărți. Cu toate astea, cei doi au continuat colaborarea pe plan profesional, iar Răzvan este impresarul Lidiei Buble. Invitată la Teo Show, blondina a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul iubit.

A fost o poveste frumoasa (n.r. referitor la Razvan Simion) si este un om cu care tin in continuare legatura, si am ramas prieteni. Este un om frumos de la care am invatat foarte multe. (…) Eu intotdeauna am ramas in bune relatii cu fostii parteneri, pentru ca suntem oameni, chiar daca nu functioneaza relatia noastra, asta nu inseamna ca trebuie sa ne sau sa nu ne mai salutam. (…) Razvan (Simion – n.r.) in continuare este managerul meu (…) Sunt un om care isi asuma fiecare decizie si fiecare lucru pe care il face (…) „, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble: „Nu am niciun regret”

Artista în vârstă de 28 de ani se declară o femeie care a reușit să învețe din fiecare relație. Lidia Buble a mărturisit că nu are niciun regret vizavi de relațiile de iubire pe care le-a avut, iar experiențele trăite au maturizat-o. Artista se declară liniștită atât pe plan personal, cât și prefesional.

Cred ca am ramas acelasi om, doar ca m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greselile pe care le-am facut, pentru ca ele m-au intarit si m-au facut sa fiu Lidia puternica de astazi. Sunt multumita! Pun capul pe perna linistita si ma trezesc linistita si am curajul sa merg oriunde cu capul sus, pentru ca stiu in sufletul meu ca nu am facut niciodata un rau intentionat!', a spus Lidia Buble.

Lidia Buble și-a lansat propriul parfum

Lidia Buble și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe la finalul anului acesta. Celebra artistă s-a lansat în business. Mai exact, Lidia și-a lansat propriul parfum, fiind pasionată de esențele pe care le alege. Recent, vedeta a anunțat că este extrem de fericită că a reușit să își împlinească acest vis.

Pe langa muzica mai am pasiunea asta, pentru parfumuri, pe care o am de cand sunt mica … nu m-am nascut degeaba. Mereu mi-am dorit sa pot crea un parfum exact asa cum il visez eu (…)!', a spus Lidia Buble, la Teo Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton