Ce s-a întâmplat între ispita Diandra Moga și Andrei Rotaru, după întoarcerea de la Insula Iubirii: ”Nu poți să sari dintr-o relație în alta. Eu știu cât am suferit...”

 Matei Bianca
.

Diandra Moga a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Andrei Rotaru la Insula iubirii, dar și după întoarcerea în România. Deși fostul concurent părea pregătit să se mute cu ea la întoarcerea din Thailanda și să înceapă o nouă relație, ispita de la Insula iubirii a avut unele temeri și nu a acceptat să stea cu el. Ea a mărturisit că a simțit nevoia de a se vindeca după experiențele din trecut și a avut îndoieli legate de fostul soț al Cristinei Rotaru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Andrei Rotaru și Diandra Moga au început o relație pe Insula iubirii, însă la ultimul bonfire ea nu și-a dorit să plece acasă alături de el, deoarece a spus că așteaptă ca acesta să-și rezolve problemele pe care le are din căsnicia cu Cristina Rotaru. La revenirea în România, fostul concurent a vrut să se mute cu ea, dar ispita nu a acceptat acest lucru. Acum, însă, Diandra Moga a făcut mărturisiri despre întoarcerea din Thailanda și despre legătura profundă pe care a creat-o cu Andrei Rotaru.

andrei-rotaru8andrei-rotaru8

Citește și: Diandra Moga de la Insula Iubirii, de nerecunoscut după o procedură estetică. Fanii s-au speriat când au văzut imaginile: „Mâine sunt ca nouă'

Citește și: Cornel Luchian de la Insula iubirii, mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei: „A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam!'

Citește și: Cum a reacționat Jador după ce Zanni l-a acuzat că a agresat-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan: 'E problema lui ce declarații face. Nu este…'/ EXCLUSIV

Citește și: „Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede…'. Raluca Moianu, surprinsă că fiica ei a rămas însărcinată la 19 ani

Ispita Diandra Moga, mărturisiri despre întoarcerea de la Insula iubirii

Diandra Moga a făcut mărturisiri despre întoarcerea de la Insula iubirii și relația pe care a avut-o cu Andrei Rotaru la revenirea din Thailanda. Fostul concurent a fost dispus să înceapă o nouă poveste de iubire alături de ea, însă aceasta a avut unele temeri.

După ce au revenit în România, el a oferit semne clare că își dorește o relație serioasă cu ispita de la Insula iubirii. Cu toate acestea, Diandra Moga a avut rezerve în a se implica într-o relație atât de repede.

Ea a subliniat faptul că încă simțea nevoia de vindecare după o relație anterioară, iar el voia doar să grăbească lucrurile, deoarece nu accepta ideea de a sta singur.

După ce am aterizat în România la câteva zile, eu eram la mall, a venit până acolo 10 minute să mă vadă. Am stat, am povestit puțin. El era fericit, deja făcea demersurile necesare să se arunce într-o relație cu mine. Doar că nu mi se pare ok. Am avut niște îndoieli. Nu poți să sari dintr-o relație în alta, eu știu cât am suferit eu din relația mea și n-aș fi putut la momentul respectiv.

Aveam nevoie să mă vindec, nu puteam să am deja senzația că o să fie perfect cu alt om. Și ce m-a speriat pe mine cel mai tare la Andrei a fost faptul că îl vedeam că nu poate să stea nicicum singur. El cu el, în prezența lui, nu suporta să stea absolut deloc. Ăsta era un mare semn de întrebare pentru mine, că eu stau cu mine și îmi sunt cel mai bun prieten', a spus ispita de la Insula iubirii în interviul pe care l-a acordat la Antena Play, conform wowbiz.ro.

Reacția pe care ispita de la Insula iubirii a avut-o când a aflat că Andrei și Cristina Rotaru s-au împăcat după divorț

Cristina Rotaru a vorbit și despre reacția pe care a avut-o când a aflat că Andrei și Cristina Rotaru s-au împăcat după divorț. Ispita de la Insula iubirii a ținut să menționeze faptul că nu este interesată de aceste detalii, deoarece între ea și fostul concurent nu a fost dragoste adevărată, ci doar ceva de moment.

„Nu mă privește aspectul acesta. Eu mi-am spus părerea la interviul care urmează să fie difuzat pe Antena Play. Am trăit momentul, m-am bucurat de ce a fost acolo. Indiferent care ar fi fost situația, eu m-aș fi întors acasă în același format în care am mers în emisiune, adică singură. A fost o iubire de-o vară, e mult spus iubire', a precizat ea la „Un show păcătos', potrivit spynews.ro.

Diandra Moga și Andrei Rotaru au avut o relație la Insula iubirii

Andrei și Cristina Rotaru au decis să se înscrie la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1 pentru că voiau să-și testeze relația de 10 ani pe care o aveau. Concurentul a avut unele temeri față de soția lui și credea că aceasta nu-l iubește suficient de mult, deoarece nu-i arăta afecțiune.

La doar câteva zile după ce a ajuns pe insula din Thailanda, el s-a apropiat foarte mult de ispita Diandra Moga. Cei doi au avut o relație la Insula iubirii și păreau că se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

La ultimul bonfire, Cristina Rotaru a decis să se despartă de partenerul ei și să plece alături de ispita Eric Berinde, cu care a început o relație pe insulă. Pe de altă parte, Andrei Rotaru și-a dorit să vină în România cu ispita Diandra Moga, dar ea l-a refuzat, menționând faptul că așteaptă ca el să-și rezolve problemele pe care le are în căsnicie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton