Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Jador, comportament nepotrivit față de Maria Lungu: „Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”

 Cica Cristina
.

Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Jador are un comportament nepotrivit față de Maria Lungu, iar tensiunile dintre cele două echipe sunt în creștere. Presiunea tot mai mare din Republica Dominicană duce la scandal după scandal, iar de la o glumă făcută de artist se încing spiritele, iar Războinica reacționează imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal la Survivor All Stars va avea loc miercuri seara, la PRO TV. Spiritele se încing după o glumă făcută de Jador, care atinge în mod nepotrivit o Războinică. Maria Lungu a răbufnit după gestul Faimosului, iar tensiunile sunt în creștere.

survivor-all-stars-1survivor-all-stars-1

Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Jador, comportament nepotrivit față de Maria Lungu

În promo-ul difuzat de PRO TV cu ce se va întâmpla în ediția de miercuri seară la Survivor All Stars a fost surprins scandalul dintre Jador și Maria Lungu. Totul pornește de la o glumă pe care Faimosul a vrut să o facă, însă Războinica se arată extrem de deranjată de gestul artistului și reacționează tranșant.

Jador o ridică în brațe pe Maria Lungu și o aruncă în apă, în ciuda rugăminților Războinicei de a fi lăsat-o jos. Fără să o asculte, artistul a continuat, crezând că face o glumă. Dar spiritele se încing numaidecât, după ce Maria Lungu se accidentează. În plus, colega din tabăra albastră îl acuză că ar avea un comportament nepotrivit.

„Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?', a luat imediat foc Maria.

„Nu mă pricep la agățat fete, dar data viitoare promit că o să-ți dau un sărut cu limba', a venit și răspunsul lui Jador.

Citește și: De ce a refuzat Culiță Sterp să participe la Survivor All Stars: „Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Primisem oferta de a merge dar…' / Ce spune despre fratele lui, Iancu

Citește și: Sora Anei Porgras de la Survivor All Stars, despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „Ea are viața ei privată acasă. Nu a fost…”

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor. Are 2 etaje și 7 camere: „Ne-am luat o casă mare, dar…”

Citește și: Mihai Albu, adevărul despre relația cu fiica iubitei lui: „Am ieșit toți trei afară la zăpadă și…”

Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars

Acesta nu este primul conflict în care e implicat Jador, în acest sezon. Edițiile trecute s-a pornit un scandal monstru între Jador și Zanni la Survivor All Stars. Conflictul dintre cei doi nu a luat naștere acum, ci e unul mai vechi. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele încă din sezonul doi, când au fost colegi în echipa roșie. Scandalul a pornit de la amuleta, care este extrem de importantă pentru concurenți în acest sezon. 

Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă, parșivule, nu poți să mă prostești. Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă„, i-a spus Jador lui Zanni.

Eu bag pe toată lumea în seamă. N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine„, a fost replica acidă a lui Zanni.

Cine este Maria Lungu de la Survivor All Stars

Maria Lungu are 28 de ani și provine din Chișinău, Republica Moldova. În anul 2021, a participat la Puterea Dragostei, acolo unde a fost iubita lui Cristian Marinescu. Din păcate, însă, Maria Lungu și Cristian Marinescu s-au despărțit la scurt timp de la terminarea emisiunii. În luna mai a anului trecut, s-a oficializat relația ei cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia, dar Mircea Eremia a dezvăluit la puțin timp, la televizor, că este iar un bărbat liber. A studiat designul vestimentar la Londra, iar în prezent lucrează ca stilist pentru mai multe vedete din Republica Moldova.

„Sunt bucuroasă să vă anunț official ca fac parte din echipa RĂZBOINICILOR a noului sezon Survivor România. Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper sa ma susțineți pe tot parcursul emisiunii și să ma urmăriți', a scris ea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton