Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi: "Având o imagine curată, uneori lumea încearcă să te tragă în jos. Cu cât ești mai sus, cu atât mai mult oamenii îți vor dori răul". Ce spune despre legătura cu vloggerul Ceanu / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi. Îndrăgita artistă ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre statusul amoros în momentul de față și a ținut să lămurească zvonurile legate de o posibilă relație cu vloggerul Ceanu sau cu tânărul toboșar Andrei Ivan. „Cu persoana potrivită nu o să am cum să ascund vreodată ceva”, a subliniat Iuliana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La o simplă căutare „Iuliana Beregoi iubit, pe Google, aflăm că ai o relație frumoasă cu Andrei Ivan, un
tânăr toboșar… E de actualitate informația? Iubești și ești iubită? Vedem că viața ta amoroasă este
un adevărat mister…

Nu, nu am iubit, iar eu și Andrei suntem doar prieteni și colegi de muzică. Sincer, nici nu-mi place să vorbesc despre viața mea amoroasă, atât timp cât nu e momentul, însă, atunci când va veni vremea, probabil voi discuta. Cu persoana potrivită nu o să am cum să ascund vreodată ceva.

Iuliana beregoiIuliana beregoi

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi

Despre viața ta personală s-au făcut diverse supoziții, printre altele s-a speculat și că ai avea o relație cu vlogger-ul Ceanu. Am observat că subiectul stârnește încă un interes considerabil și voiam să ne povestești tu cum au stat lucrurile…

Multe persoane publice, în ziua de azi, sunt înnebunite după acel hype și își doresc atenția publicului cu orice preț. Cu privire la Ceanu, că tot s-a scris și comentat, vă spun că noi doi am fost prieteni foarte buni și am lucrat la niște proiecte muzicale împreună, am jucat și într-un film, dar am și creat foarte mult content de online împreună. În niciun caz mai apropiați decât o simplă prietenie! Având o imagine curată, uneori lumea încearcă să te tragă în jos. Cu cât ești mai sus, cu atât mai mult oamenii îți vor dori răul. Știu că pare dur, dar este adevărat.

Iuliana Beregoi: „Eu am încercat, mereu, să cresc pe puterile mele, fără să profit de cineva”

Presupunem că foarte multe fete care vor să-ți calce pe urme îți cer sfaturi atât în ceea ce privește o posibilă carieră cât și despre viața personală… Care ai spune că sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă tinerii, în prezent?

E cam aceeași idee și aici. Eu am încercat, mereu, să cresc pe puterile mele, fără să profit de cineva sau de anumite subiecte, doar pentru a primi atenția publicului… sau ca să ies în evidență. Poate cel mai trist aspect este faptul că nu prea există susținere între artiști, mai ales că eu chiar susțin că există loc pentru toată lumea, în această industrie. Încrederea în sine, după părerea mea, este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți tineri, de aceea încerc să îi susțin prin piesele mele și să le ofer eu sprijinul de care nu au parte toți, poate.

Ce face Iuliana Beregoi în timpul liber

Ce faci în timpul liber? Care sunt hobby-urile tale? Ești pasionată de călătorii? Care este destinația ta
preferată de vacanță și de ce?

În timpul liber, îmi place cel mai mult să merg la sală și să stau cu familia, iar câteodată chiar singură cu mine însămi și gândurile mele. Îmi plac foarte mult și călătoriile, iar cel mai mult mi-a plăcut să merg în Spania, Dubai și America. Mi-au rămas în suflet și țin neapărat să mai trec pe acolo.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton