Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei: „Nicio vizită aici nu este ușoară...”. Cum arată locul de veci, la care publicul nu are acces

.

Charles Spencer, fratele mai mic al regretatei Prințese Diana, a dezvăluit că vizitează zilnic mormântul surorii sale, la 27 de ani de la tragica ei dispariție. Locul de veci al Prințesei de Wales, situat pe o insulă pitorească din mijlocul unui lac ornamental, pe domeniul familiei Spencer, Althorp, rămâne inaccesibil publicului și este vizitat doar de câțiva apropiați. Iată ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la aproape 27 de ani de la moartea ei, dar și cum arată locul de veci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei. Locul de veci al Prințesei de Wales este îngrijit de cei mai apropiați oameni pe care aceasta i-a avut de-a lungul vieții sale. Cum arată mormântul ei din domeniul familiei Spencer, Althorp.

mormant-printesa-diana2mormant-printesa-diana2

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Prințul William mamei sale, Prințesa Diana, când avea 14 ani: „Într-o zi, când voi fi rege…”. Din păcate, Prințesa a murit un an mai târziu

Citește și: Prințesa Diana i-a mulțumit Camillei că a fost o amantă „loială și discretă” în timpul relației cu Charles: „Am fost trei în această căsătorie”

Citește și: Andreea Marin a fost internată o săptămână din cauza epuizării: „Am avut nevoie de analize. Nu am dormit 48 de ore, deloc. Dacă te agiți, dacă muncești…”

Citește și: Copiii afaceristului Adrian Marțian au dispărut, în Hunedoara, în timp ce se aflau în grija bonei. Mesajul trimis de cei trei frați, o zi mai târziu, pentru mama lor: „Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine”/ Cine i-ar fi răpit

Ce se întâmplă la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei

Charles Spencer, fratele mai mic al regretatei Prințese Diana, a dezvăluit că vizitează mormântul surorii sale „aproape în fiecare zi', la 27 de ani de la moartea acesteia. Mărturia emoționantă vine în contextul în care, de la tragicul accident din anul 1997, fratele Prințesei de Wales se îngrijește personal de locul ei de odihnă, care este situat pe domeniul familiei Spencer, Althorp.

Prințesa Diana este înmormântată într-un loc unic și special, pe o insulă pitorească, aflată în mijlocul unui lac ornamental din parcul Althorp. Accesul la mormânt este limitat, fiind posibil doar cu o barcă, iar locul ei de veci rămâne închis publicului. Doar câteva persoane apropiate au permisiunea de a vizita insula.

Charles Spencer a devenit custodele proprietății Althorp în anul 1992, după moartea tatălui său, John Spencer, al optulea duce Spencer. De atunci, el se asigură că mormântul Prințesei Diana rămâne un loc bine întreținut, departe de ochii curioși. Astfel, de aproape 30 de ani, Charles Spencer vizitează locul de veci al surorii sale aproape zilnic.

„Săptămâna trecută, unul dintre prietenii ei apropiați din copilărie a venit pe insulă. A fost atât de drăguț', a spus Charles Spencer, potrivit protv.ro.

Prințul Harry: „Nicio vizită aici nu este ușoară…'

În cartea sa, Spare, Prințul Harry a vorbit despre o vizită emoționantă la mormântul mamei sale. Ducele de Sussex a povestit cum a dus-o pe partenera lui de viață, Meghan Markle, la locul de veci al femeii care i-a dat viață.

„Nicio vizită aici nu este ușoară, dar când s-au împlinit 25 de ani… A fost prima dată pentru Meg. În cele din urmă, am adus-o pe fata visurilor mele să o întâlnească pe mama. Am ezitat, ne-am îmbrățișat, iar eu m-am dus primul la mormânt. Am pus flori. Meg m-a lăsat puțin, așa că am vorbit cu mama în gând, i-a spus că mi-e dor de ea, am rugat-o să mă îndrume', a scris acesta în carte.

Ce promisiune i-a făcut Prințul William mamei sale, Prinţesa Diana, cu un an înainte să moară

În anul 1996, cu un an după divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, Prințesa de Wales a fost nevoită să renunțe la titlul de Alteță Regală, o decizie care a avut un impact profund asupra ei. Pierderea acestui titlu nu a fost doar un gest simbolic, ci a însemnat că nu mai era recunoscută oficial ca parte a familiei regale.

De asemenea, prietenii și personalul nu mai erau obligați să i se adreseze cu respect. Ceea ce a fost și mai greu de suportat pentru ea a fost că trebuia să se plece în fața Prințului Charles, a fiilor ei, William și Harry, și a altor membri ai familiei regale.

În încercarea de a o consola, Prințul William, pe atunci în vârstă de 14 ani, i-a făcut o promisiune care a rămas întipărită în memoria celor din jur.

„Nu-ți face griji, mami, îți voi da înapoi titlul într-o zi, când voi fi rege', i-ar fi spus Prințul William mamei sale, Prinţesa Diana, potrivit fostului majordom regal, Paul Burrell, în cartea sa „A Royal Duty', conform womanandhome.com.

Sursa foto: Facebook/ Profimedia/ Getty

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton