"Mama este unică, e ceva sfânt, m-a protejat ca o leoaică. Pentru mine nu există părinți vitregi. Nu pot numi...". Ce spune Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera tatălui ei și ce a moștenit de la Liviu Vârciu și Ami Teiceanu / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce spune Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera tatălui ei. Fiica lui Liviu Vârciu ne-a vorbit deschis, în paginile revistei VIVA!, despre relația cu mama ei, dar și ce părere are despre Anda Călin, cea care îi stă alături de mai bine de 7 ani tatălui ei. De asemenea, Carmina ne-a spus și ce semnificație are tatuajul pe care și l-a făcut împreună cu prezentatorul TV, precum și ce a moștenit de la părinții ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Când aveai 16 ani, tu și Liviu v-ați făcut două tatuaje pe brațe, care se completează între ele, cu mesajul: „Cât timp voi trăi… tu vei fi mereu fetița mea. Ce semnificație are pentru tine acum acest desen?

Fiecare tatuaj pe care îl am are o semnificație specială pentru mine. Deși îmi plac mult tatuajele abstracte sau desenele conturate, nu mi-aș tatua niciodată ceva lipsit de vreo importanță personală. Consider că acesta e modul prin care îmi pot exprima sentimentele pe care nu le pot contura în cuvinte, iar cel pe care îl am atât cu tata, cât și cu mama îmi amintește că ei vor fi mereu alături de mine, indiferent de împrejurări.

carminacarmina

Ce spune Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera tatălui ei

După despărțirea de mama ta, Liviu Vârciu și-a refăcut viață amoroasă. Spuneai ca nu o poți considera „mamă vitregă pe soția tatălui tău.

Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva „mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație.

Citește și: Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…”. Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…”. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…”

Citește și: Cum arată iubita fiului lui Adrian Enache și ce cadou i-a făcut artistului, de ziua lui. Solistul și-a serbat ziua pe scenă și a avut parte de o mulțime de surprize: 'Am râs, am plâns, am dansat…' / EXCLUSIV

Carmina Vârciu: „Zace prea multă bunătate în mama”

Tu și mama ta sunteți ca două surori. Ce ai moștenit de la ea? Dar de la Liviu?

Mama este… unică. Are o mulțime de calități și un singur defect, acela că a fost prea bună cu oamenii care nu au meritat. Zace prea multă bunătate în ea, lucru pe care l-am moștenit și eu, doar că pe jumătate. Mie nu îmi place să ofer oamenilor care nu merită bunătatea, timpul sau iubirea mea. Sunt foarte selectivă când vine vorba despre oameni. Revenind la ce am moștenit de la ea, din punct de vedere fizic, părul îl avem cam la fel, doar că eu între timp m-am tuns, cât despre ce am moștenit de la tata, suntem ca trași la indigo. Nu vi se pare?

Carmina Vârciu: „Mama m-a protejat ca o leoaică. S-a lăsat pe locul doi”

Chiar și între cele mai bune prietene intervin dispute… Tu ce relație ai cu mama ta?

Având în vedere că m-a crescut singură, fără niciun fel de ajutor, mama m-a protejat ca o leoaică. S-a lăsat pe locul doi și s-a concentrat pe creșterea mea, făcând o treabă excelentă pentru care îi sunt și o să îi fiu toată viața recunoscătoare. Când eram mai mică, majoritatea discuțiilor mai aprinse dintre noi două erau pe motivul deciziilor pe care eu voiam să le iau, bazate pe ce se întâmpla în jurul meu și influențate de anturajul ales. Apreciez că mama a știut cum să gestioneze lucrurile și acum îi mulțumesc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton