Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț: "Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă. Povestea noastră e de telenovelă, a fost drumul nostru. Eu fiind și după două mariaje, și cu un copil..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț. Îndrăgita actriță ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre povestea de dragoste dintre ea și al treilea soț, pe care îi desparte 11 ani, cum nimeni din anturaj nu le-a dat nicio șansă, dar cu toate acestea legătura s-a dovedit a fi una indestructibilă. De asemenea, a dezvăluit că s-a pripit în primele două căsnicii, însă nu-și regretă deciziile, dat fiind că a învățat din toate greșelile sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ai spus că ai făcut multe alegeri greșite. Care sunt acelea?

M-am pripit în căsnicii, probabil, dar de frică. La noi, dacă nu te căsătoreai imediat după școală, deveneai „fată bătrână. Așa era conceptul, dar cred că așa era și aici. Nu regret nici faptul că nu m-am dus la facultatea pe care am vrut-o. Nu regret nicio decizie pe care am luat-o, pentru că am învățat din toate greșelile mele.

Tania Popa (7)Tania Popa (7)

M-am încrezut orbește în oameni. Eu dau credit oamenilor din prima. Sunt foarte deschisă, generoasă. Cred că toată lumea este ca mine și prietenii care mă cunosc ziceau în glumă că ar trebui să locuiesc pe o insulă unde sunt oameni doar ca mine, ca să nu sufăr. Dar acum e OK, sunt mai atentă și, chiar dacă mă lovesc de răutăți, de nedreptăți, trec mult mai ușor peste ele. Pentru că viața mea este foarte frumoasă și pe gustul meu în momentul acesta, și sunt foarte fericită. Așadar, chiar dacă apar lucruri care mă necăjesc, trec ușor peste ele.

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Tania Popa i-a taxat pe turiștii care fac abuz de mâncare la hotel: „Este aberant! De ce nu putem să ne comportăm civilizat în lume, cum ne purtăm la noi acasă?”

Citește și: Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club. S-au certat în fața camerelor, după ce concurenta a dansat cu Alin Simoiu: „A gafat-o! Ai o limită…'

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Tania Popa: „De 16 ani, sunt megafericită”

Își găsește un artist mai greu jumătatea?

Categoric. Și chiar sunt pățită, pentru că am trecut prin multe. Faptul că eram actriță, și una cu o carieră și un nume care își făcea loc, mi-a dat mari bătăi de cap în viața personală, dar m-am încăpățânat. Nu am căutat, am fost convinsă că ce e al meu e pus deoparte, și așa a fost. De 16 ani, sunt megafericită. Sunt la al treilea mariaj. Ca să nu mă întrebi tu, o să îți spun că îmi iubesc și îmi respect enorm soțul.

Nu-mi face deloc plăcere să vorbesc despre trecutul meu, care este închis. Din respect pentru soțul meu, nu vreau să vorbesc. Dar, mă repet, toate au fost cu un scop. Mi s-au întâmplat, s-au încheiat, tocmai ca să apară cine trebuie. Și nu am căutat! Mi-a picat din cer. Se știe povestea noastră. Este de telenovelă. Pare incredibilă. Poți să spui că „nu se poate așa ceva. M-am căsătorit, după o săptămână, cu un om căruia nu îi știam nici numele de familie. Nu îl cunoșteam, practic, deloc. Mai glumim între noi că putea să fie un ucigaș în serie, iar eu cine știe cine. A fost drumul nostru. Așa a fost să fie. Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă.

Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț

Din câte știu este și o diferență de vârstă…

Este o diferență de vârstă mare, 11 ani; eu fiind și după două mariaje, și cu un copil. Băiatul este cu actualul meu soț. El era foarte tânăr. Avea 24 de ani. Câte șanse aveam? El nu este din lumea artistică.
16 ani au trecut de atunci! Și o să treacă încă foarte mulți, probabil, până când unul dintre noi îl va îngropa pe celălalt. Care are pe cine să arunce la rechini, pentru că ne dorim să îmbătrânim în Hawaii.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton