Cea mai cunoscută bloggeriță din România a spus ”da” într-o ținută sexy! Poza cu care Alina Ceușan a strâns peste 50 000 de like-uri

 Oana Popoiag
.
Alina CeușanAlina Ceușan

După o relație de șapte ani cu iubitul ei, Raul Tișa, Alina Ceușan a făcut pasul cel mare și a devenit soție. Bloggerița de 26 de ani a spus 'da' în cadrul unei ceremonii impresionante, pentru care a ales o ținută alba și sexy.

Alina Ceușan e dovada vie că poți deveni celebră prin blogging. Atât de celebră, că viața ta personală devine subiect de interes pentru toată lumea. Cea mai populară bloggeriță din România i-a spus 'da' lui Raul Tișa, hair-stylistul din Cluj de care s-a îndrăgostit în urmă cu șapte ani, în cadrul unei ceremonii impresionante. Desigur că armata de fani ai Alinei a așteptat cu sufletul la gură să vadă ce rochie a ales aceasta pentru cea mai emoționantă zi din viața ei. Bloggerița a optat pentru o ținută alba, sexy, accesorizată cu o pălărie și cu un ruj roșu ca focul.

'Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată„, acesta a fost mesajul emoționant pe care Alina Ceușan l-a postat pe Instagram pentru partenerul ei și care a strâns peste 50 000 de likeuri.

Foto: Alex Vaidan (via Instagram Alina Ceușan)

Citește și:

Nicoleta Voica e prima vedetă din România, care și-a pus silicoane, în urmă cu 30 de ani. / Mesajul cântăreței de muzică populară pentru tinerele care vor sâni mai mari

Andreea Esca, apariție controversată pe covorul roșu. Rar o vezi cu asemenea decolteu! FOTO!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton