Cel mai dureros episod din trecutul divei italiene Sophia Loren. În plină glorie, actrița de Oscar a făcut pușcărie

 Oana Popoiag
.

Una dintre divele absolute ale marelui ecran, Sophia Loren arată, la 85 de ani, fără a fi apelat la bisturiu, incredibil de bine. Pe fața ei se citește o vastă experiență de viață, precum și multe împliniri. Ce nu se citește pe fața ei este că strălucitoarea actriță a făcut pușcărie. În anii ’80, în plină glorie, Sophia a intrat la închisoare.

Una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe pe care le-a dat cinema-ul, Sophia Loren este și astăzi, la 85 de ani, o apariție de senzație. Vedeta a declarat în repetate rânduri că nu este adepta operațiilor estetice și că procesul de îmbătrânire face parte din legile firii, cărora li se supune bucuroasă.

'Mie îmi place de mine. Îmi place pielea mea, nu vreu să mi-o modifice nimeni. De aceea, eu nu aș putea să-mi fac operații estetice', a declarat la un moment dat marea divă.

Sophia Loren a făcut pușcărie pentru evaziune fiscală

Sophia Loren și-a început cariera de actriță la 16 ani și a trăit în cei 85 de ani numeroase experiențe extreme, cu răsturnări de situație incredibile. De la sărăcia lucie în care și-a trăit copilăria, când mama sa abia avea ce să-i dea să mănânce, bruneta a ajuns la opulența și luxul suprem, iar de la o anonimă a ajuns la una din cele mai mari dive ale tuturor timpurilor.

La capitolul experiență de viață actrița mai poate bifa o întâmplare, cu care nu se mândrește deloc. Este vorba despre un episod ciudat din trecutul ei, uitat de majoritatea, dar cu siguranță nu și de ea. În 1982, când era deja cunoscută de tot mapamondul, Sophia Loren a făcut pușcărie. Frumoasa brunetă a intrat la închisoare pentru că nu și-a plătit impozitele pe venit la timp, astfel încât s-a ales cu 30 de zile la 'răcoare' – într-o închisoare din Napoli – din care a executat doar 17, fiind eliberată pentru bună purtare.

Foto: Hepta

actrița Sophia Lorenactrița Sophia Loren
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton