Cele mai fierbinți imagini de final de an! Trupuri de vis și un sutien de 1 milion de dolari la show-ul Victoria's Secret 2018

 Oana Popoiag
.
Show-ul Victoria's Secret 2018Show-ul Victoria's Secret 2018

Cele mai sexy 60 de femei din lume au defilat aseară pentru show-ul Victoria’s Secret 2018, ce a avut loc la New York. O ediție strălucitoare, din care nu au lipsit sex-appealul, momentele emoționante și, desigur, tradiționalul sutien de un million de dolari. Pentru Adriana Lima, frumusețea de 37 de ani, a fost ultima participare la Victoria’s Secret Show.

Show-ul Victoria’s Secret 2018 a reunit cele mai sexy 60 de modele din lume pentru o seară strălucitoare, ce a avut loc anul acesta la New York, după ce anul trecut s-a desfășurat la Shanghai. Din show nu au lipsit veteranele precum Adriana Lima sau Candice Swanepoel, dar nici senzațiile momentului, surorile Gigi și Bella Hadid și Kendall Jenner.

Cele mai sexy modele din lume la show-ul Victoria’s Secret

Pentru Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, acesta a fost ultimul show Victoria’s Secret din viața sa. Ajunsă la cea de-a douăzecea participare, frumoasa braziliancă a decis că e timpul să renunțe la colaborarea care i-a adus consacrarea și a izbucnit în lacrimi pe scenă de emoție.

Una dintre cele mai așteptate apariții a fost Behati Prinsloo, partenera lui Adam Levine, care a defilat pe catwalk la doar câteva luni după ce a adus pe lume al doilea copil. Modelul nu mai participase la show de trei ani, preferând să se concentreze pe cei doi copii, Dusty Rose (2 ani) și Gio Grace (7 luni)

Ca în fiecare an, o serie de artiști au performat în vreme ce modelele defilau. Norocoșii care au cântat anul acesta au fost Shawn Mendes, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Bebe Rexha, Leela James și The Struts.

Cel mai scump sutien din lume

În mop tradițional, unul dintre cele mai așteptate momente ale show-ului este cel în care apare Victoria’s Secret Fantasy Bra, sutienul de un million de dolari. Anul acesta, norocoasa care a avut ocazia să-l poarte a fost Elsa Hosk. Piesa  a fost creată în  930 de ore și conține diamante create în laboratorul Swarovski, precum și topaz.

Foto: Hepta

Citește și:

Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum! Cum a ieșit din casă adolescenta

Hillary Duff a băut un smoothie din propria placentă! Actrița a declarat că a fost… delicios

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton