Cum arată Celine Dion în costum de baie, la 52 de ani. Anul trecut a fost acuzată că suferă de anorexie, acum e mai sexy ca niciodată

 Cica Cristina
.

După ce și-a îngrijorat fanii din cauza faptului că slăbise foarte mult, Celine Dion surprinde din nou! Vedeta a atras toate privirile într-un pictorial de-a dreptul incendiar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Celine Dion nu contenește să-și uimească fanii, de data aceasta într-o ipostază total surprinzătoare. După ce a fost aspru criticată din cauza pierderilor severe în greutate, artista a pozat fără inhibiții, ca răspuns la acuzațiile privind aspectul său anorexic.

Cei 4,4 milioane de urmăritori de pe Instagram au rămas fără cuvinte când au văzut ultimele imagini postate de Celine: grațioasă și elegantă, îmbrăcată într-un body auriu, futurist, vedeta a lăsat să se vadă corpul sculptat, fără să se ferească de eventuale controverse ce ar putea surveni după noile imagini!

Citește și: Brigitte Pastramă, în vacanță cu soțul și cu fiica ei, la Paris!Pe ce cheltuie banii, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert Sfăt

Celine Dion a fost de multe ori criticată că ar fi prea slabă, însă vedeta a susținut în repetate rânduri că nu poate mulțumi pe toată lumea. În egală măsură, a amintit că în ciuda faptului că a avut aproape toată viața un trup zvelt, este normal ca, odată cu trecerea timpului, corpul ei să se schimbe.

„Trăieşte viaţa după regula de aur', a scris Celine Dion la descrierea imaginii.

Citește și: Raluca Pascu a atras toate privirile la plajă, în costum de baie!Soția lui Pepe are trup de manechin

De asemenea, vedeta a avut un machiaj nude, cât mai aproape de natural, părul dat pe spate, care i-a pus în evidență trăsăturile feței!

Cum se menține Celine Dion în formă

Vedeta iubește baletul, iar în ceea ce privește alimentația, Celine Dion obișuiește să consume o cafea și un croissant la micul-dejun. Pe măsură ce cafeaua îi stimulează mintea și corpul, croissantul îi oferă caloriile de care are nevoie pentru dimineața.

Citește și: Andreea Bălan, împiedicată să plece cu fetițele în vacanță, în Grecia!De ce nu a primit artista acordul lui George Burcea

În rest, vedeta respectă regimul porțiilor controlate, mai exact mănâncă orice dorește și când dorește cât timp nu exagerează cu porțiile. În egală măsură, nu combină niciodată mai multe grăsimi la aceeași masă. Aceeași regulă de bază se aplică și în ceea ce privește proteinele sau lactatele.

„Zvonurile că aș mânca doar salată și mâncare raw-vegană nu sunt adevărate. Adevărul este că mănânc cât pot de sănătos’, a ținut să precizeze Celine Dion pentru a se apăra în fața acuzațiilor că este prea slabă.

Totodată, cântăreața „a dat vina' și pe genă pentru a justifica că este atât de slabă.

Citește și: Lili Sandu a născut un băiețel! Primele imagini cu bebelușul:Au curs multe lacrimi de fericire'

„Genetic, sunt foarte norocoasă. Am fost slabă toată viața, și la numai câteva săptămâni după ce l-am născut pe René-Charles, în 2001, am revenit la greutatea normală. Fără sport și fără dietă’, a mai spus Celine Dion.

Celine-Dion-1Celine-Dion-1

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton