Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca: „Voce tremurândă, un scenariu improvizat și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar” / Cum arată inelul de logodnă

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca, care este cu 19 ani mai tânără decât el. Artistul a făcut marele pas în Laguna Albastră, iar inelul ales de interpret este unul spectaculos. Iubita artistului a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini de la cererea în căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cezar Ouatu radiază de fericire în aceste momente și asta pentru că a luat decizia de a-și cere în căsătorie iubita cu 19 ani mai tânără decât el. Raluca Jurca a primit un inel spectaculos de la alesul inimii ei, iar el a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață în Laguna Albastră.

cezar1cezar1

Citește și: Reacții după ce Nicki Minaj a dat țeapă și nu a mai venit la Festivalul SAGA. Cezar Ouatu reclamă mai multe nereguli: „Este dezamăgitor. O chestiune de marketing' / Artista fusese plătită cu peste un milion de euro de către organizatori

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce s-a anunțat că România nu participă la Eurovision 2024: „În România Eurovisionul e perceput ca un fenomen bătrânicios sau prăfuit. În afară, percepțiile sunt cu totul altele” / Mihai Trăistariu și Cezar Ouatu au păreri contradictorii

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: „Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”. Cum petrec cei doi soți în Bali

Citește și: Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!'

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca, în Laguna Albastră. Artistul a împărtășit minunata veste cu fanii lui de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, oferind detalii emoționante despre acest moment special din viața lui.

Cererea în căsătorie a fost descrisă ca fiind una naturală și plină de emoție, într-un cadru de poveste, ceea ce a făcut ca acest moment să fie cu adevărat memorabil.

„I asked: NO? She said: YES! Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat, extrem de natural și super emoționant). Dedicare, înțelegere, iubire și respect! Dumnezeu ne iubește!', a scris interpretul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Cezar Ouatu și Raluca Jurca sunt împreună de 4 ani

Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurca, sunt împreună de 4 ani. Cei doi îndrăgostiți au o relație stabilă și frumoasă, dovada stând și în faptul că el a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe partenera lui de viață.

La frumoasa vârstă de 43 de ani, artistul se pregătește să devină tată pentru prima dată și asta pentru că iubita lui își dorește foarte mult să aibă un copil alături de el.

Artistul este pregătit să devină tată

În urmă cu ceva timp, Cezar Ouatu a mărturisit că este pregătit să devină tată pentru prima dată. Artistul își dorește un viitor frumos alături de partenera lui de viață, Raluca Jurca.

„Deja de un an sunt foarte fericit. Doamne ajută să vin cât mai curând și cu vestea moștenitorilor. Obiectivele nu mai sunt să îmi cumpăr un microfon nou. Mi-am cumpărat de toaletat copăceii. Știu să altoiesc, să vezi cum mă uit la copaci! Sunt maniac. Mă liniștește', a precizat el la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton