Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere! De ce i-a fost cel mai teamă

 Mirea Roxana
.

Chef Florin Dumitrescu este foarte mândru de faptul că a luat permisul de conducere. Acesta i-a anunțat pe urmăritorii lui de pe Instagram de reușita sa. Luna trecută, juratul de la Chefi la cuțite a dat sala, proba teoretică a examenului pentru obținerea carnetului de șofer. Acum, Florin Dumitrescu, a trecut cu brio și de cea de-a două probă – traseul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu se bucură de admirația foarte multor oameni. Juratul de la Chefi la cuțite este unul dintre cei mai renumiți bucătari de la noi din țară. În plus, acesta este urmărit și pe Instagram de o comunitate impresionantă de persoane. Peste 500 de mii de oamnei îl urmăresc pe Florin Dumitrescu pe rețeaua socială, așa că acesta nu ezită să-i țină la curent cu activitățile sale.

f1-6f1-6

Drept urmare, Chef Florin Dumitrescu a anunțat că și-a luat permisul de conducere, lucru de care este foarte mândru. Luna trecuta, acesta a dat sala, proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului. Acum, nu doar că a trecut și de traseu, proba practică a examenului, dar juratul de la Chefi la cuțite n-a avut nicio greșeală.

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash!Vedete la apă de pe Antena 1

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Citește și: De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri:„Era legat sufletește de fosta nevastă'

Chef Florin Dumitrescu a luat permisul la vârsta de 33 de ani

Chef Florin Dumitrescu (33 de ani) este foarte mândru de faptul că și-a luat carnetul. Acesta a publicat o fotografie cu instructorul lui, căruia i-a mulțumit pentru că l-a ajutat și sprijinit în demersul său de a-și lua carnetul. Totuși, acesta nu avea cum să nu înceapă mesajul într-o notă amuzantă, așa că i-a avertizat pe internauți să stea în casă din moment ce el este de astăzi șofer cu acte în regulă.

Am luat examenul. Astept permisul. Stati in casa 💪🤣 Multumesc instructorului meu care m-a invatat cum sa imi depasesc frica de sala, legislatie, dar si cum sa conduc sa iau admis cu 0 greseli la traseu!', a scris Florin Dumitrescu, pe Instagram, în dreptul fotografiei cu instructorul lui.

„De sală mi-a fost cel mai frică'

În urmă cu o lună, Chef Florin Dumitrescu a avut proba scrisă – sala. Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că cel mai tare i-a fost teamă de proba respectivă. Și de data aceasta, i-a mulțumit tot instructorului său pentru că l-a ajutat să înțeleagă principiile șofatului și să își depășească frica.

Celor cărora le este frică de sală, de examenul teoretic, așa cum și mie mi-a fost foarte, foarte mult timp, să facă cu domnul cu care am făcut eu legislația. Este cel mai șmecher pe zona asta și faptul că am luat sala, în mare parte i se datorează și dânsului, pentru că m-a făcut să înțeleg principiile șofatului. De sală mi-a fost cel mai frică, de când mă știu eu. Spuneam că sala este foarte grea, că întrebările sunt ciudate', a spus Florin Dumitrescu, pe rețelele sociale.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton