Cine este actrița Maria Țăpușă din serialul „Iubire cu parfum de lavandă”. S-a născut în Iași și are o carieră impresionantă în modelling

 Matei Bianca
.

Cine este actrița Maria Țăpușă din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Ea a acceptat cu drag să facă parte din această producție mare și importantă de la Antena 1. S-a născut în Iași și are o carieră impresionantă în modelling, iar în prezent are un succes răsunător în domeniul actoriei. Noi îți vom spune detalii din viața Mariei Țăpușă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Maria Țăpușă, o tânără actriță și model de mare talent, se află în centrul atenției datorită rolului său din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Cu o carieră artistică frumoasă și premii importante, ea continuă să cucerească publicul cu interpretările sale. Noi îți vom spune detalii din viața ei, de la debutul în actorie până la succesul în modeling.

maria-tapusa4maria-tapusa4

Citește și: Cine este Alina Florescu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Are 32 de ani și a jucat în serialele „Adela' și „Sacrificiul' de la Antena 1

Citește și: Cine este Cătălin Gheorghe din „Iubire cu parfum de lavandă'. Are 39 de ani și este frate cu Juno în serial

Citește și: Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au încercat să își salveze căsnicia prin terapie de cuplu: „Eu voiam să ne împăcăm. Plecam de acolo plânsă și furioasă…'. Ce regretă după divorț

Citește și: Fiica lui Eminem, Hailie Jade, este însărcinată. Modul inedit prin care tânăra l-a anunțat pe celebrul rapper că va deveni bunic

Cine este actrița Maria Țăpușă din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'

Maria Țăpușă este o tânără talentată, care s-a născut în Iași. Actrița este cunoscută din rolul impresionant pe care l-a avut în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', dar și pentru cariera frumoasă din modelling.

În prezent, ea își face remarcată prezența pe micul ecran în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1, unde o interpretează pe Ioana, o adolescentă muncitoare și dedicată, fiica preotului din sat și prietena de nădejde a Andei.

Ea a descoperit pasiunea pentru actorie încă din clasa a IX-a, când făcut parte din trupa de teatru pentru liceeni. De atunci, a petrecut patru ani construind spectacole cu trupa sa, participând la festivaluri din întreaga țară și obținând premii importante, precum „Cea mai bună interpretare feminină în rol secundar' la Festivalul de Teatru Okaua din anul 2021 și „Premiul pentru cel mai bun one woman show' la Festivalul de Teatru ID fest din anul 2021.

Pe lângă cariera sa în actorie, Maria Țăpușă s-a aventurat și în lumea modellingului în urmă cu aproximativ trei ani, colaborând cu branduri de succes și apărând în videoclipuri ale unor artiști cunoscuți, cum ar fi Irina Rimes, Minelli, Mario Fresh & Juno și Jean Gavril.

Ce rol va interpreta actrița în serialul de la Antena 1

În serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1, Maria Țăpușă va juca rolul Ioanei, o adolescentă harnică și devotată, care este fiica preotului din sat și o prietenă apropiată a Andei. Actrița a vorbit deschis despre rolul său.

Maria Țăpușă a acceptat cu drag să facă parte din această producție și s-a bucurat încă de la început de succesul răsunător pe care îl are pe plan profesional.

„Am fost extrem de entuziasmată să aflu că parcursul meu actoricesc continuă pe platourile de filmare și, de data aceasta, vine cu o mare provocare. Încă de la primele discuții cu echipa, am simțit că personajul pe care îl voi interpreta are o profunzime și o complexitate care mă vor pune la încercare și cu ajutorul cărora voi explora noi laturi ale actoriei. Filmările au început într-o atmosferă cu multă energie bună, dar și cu nerăbdare, iar locația aleasă adaugă un farmec aparte poveștii noastre. Secvențele sunt gândite în cel mai mic detaliu, aducând cu ele parfumul unic al lavandei și emoția unei povești autentice de dragoste.

Personajul meu, Ioana, o adolescentă extrem de silitoare și dedicată, care alege să-și petreacă timpul liber în cabinetul medical al Andei și care visează să devină medic, într-o bună zi, se împarte între două lumi aparent contradictorii. Pe de-o parte, respectă postura de fiică a preotului din sat și trăiește după reguli și principii stricte, însă, pe de altă parte, ascunde o iubire profundă pentru un băiat rebel, un secret ce trebuie protejat de ochii lumii. Această dualitate construiește o Ioana plină de contradicții și de mister, iar acest lucru îmi oferă șansa de a o dezvălui treptat, fără a-i compromite esența. Îmi doresc ca publicul să aprecieze nu doar povestea noastră, ci și evoluția personajelor, pe care cu toții încercăm să o redăm cu autenticitate și cu multă pasiune', a explicat Maria Țăpușă, conform spynews.ro.

Serialul „Iubire cu parfum de lavandă' va începe în luna octombrie

Serialul românesc „Iubire cu parfum de lavandă' se va lansa în toamna anului 2024, mai exact în luna octombrie, la Antena 1. Rolurile principale sunt interpretate de Michaela Prosan și Adi Nartea.

Filmările au loc într-un sat pitoresc situat în apropierea Bucureștiului. Echipa de actori include nume cunoscute din teatrul, filmul și televiziunea românească, care au fost anunțate în această perioadă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton