Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley cu fiica lor, Josephine, când ei sunt la televiziune. Cum își împart cei doi soți treburile în casă: „Suntem ocupați, dar avem și ajutor atunci când chiar avem nevoie”

 Matei Bianca
.

Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, își gestionează cu atenție timpul petrecut alături de fiica lor, Josephine, în ciuda programului încărcat pe care îl au. Prezentatoarea de la MasterChef a vorbit despre cine îi ajută pe ea și soțul ei cu fiica lor în vârstă de 3 ani, Josephine, când ei sunt la televiziune, dar și cum își împart treburile în casă. Vedeta a făcut declarații importante despre viața de familie și carieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar ei sunt mai fericiți ca niciodată de când ea a adus-o pe lume pe fiica lor, Josephine. Cei doi gestionează foarte bine viața de familie și cariera.

gina1gina1

Citește și: De ce nu l-a însoțit Gina Pistol pe Smiley la nunta lui Ianis Hagi. Artistul a interpretat melodia pentru valsul mirilor

Citește și: Gina Pistol a povestit cum se acomodează micuța Josephine după revenirea ei în televiziune. A început filmările pentru MasterChef: „Până acum pleca tati. M-a sunat pe video și a zis…'

Citește și: Ce lecții a învățat Pepe după două divorțuri: „Aș face totul exact la fel. Dacă lași o femeie să iasă cu fetele în oraș, ba la club, ba la mare, ușor, ușor va cunoaște pe cineva, până când va ajunge…”. Cum a depășit perioadele grele din viața lui / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi. Ce s-a întâmplat când au dat nas în nas la sala de sport

Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley cu fiica lor, Josephine, când ei sunt la televiziune

Gina Pistol și Smiley au reușit să găsească un echilibru între cariera în televiziune și viața de familie, asigurându-se că micuța Josephine primește toată atenția și îngrijirea necesară.

Pe lângă faptul că își coordonează programul astfel încât unul dintre ei să fie mereu prezent pentru micuța în vârstă de 3 ani, prezentatoarea de la MasterChef și artistul au ales să apeleze și la ajutor extern, și anume la o bonă sau la anumiți membri din familie.

„Suntem ocupați, dar niciodată atât de ocupați încât să nu fim acolo pentru ea. De cele mai multe ori, când nu sunt eu acasă este Andrei și invers, dar avem și ajutor atunci când chiar avem nevoie. Avem o bonă care ne ajută și cu casa, ne mai ajută și bunicii, când au și ei timp și pot, dar și unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei', a explicat vedeta pentru okmagazine.ro.

Cum se acomodează micuța Josephine după revenirea prezentatoarei în televiziune

Gina Pistol a vorbit despre cum se acomodează micuța Josephine după revenirea ei în televiziune. Prezentatoarea de la MasterChef a spus că fiica ei întreabă mereu de ea, dar se obișnuiește cu plecările sale.

„În viață nimic nu e întâmplător, eu cred foarte mult în asta. Și cred că ce se întâmplă acum vine după un moment în care am avut puțin mai multă nevoie să-mi așez toate trăirile și să mă echilibrez. A venit fix la momentul potrivit! M-au sunat mai devreme, pe video, că întreabă „mami unde e?!’. Până acum pleca tati și știa că pleacă ori la studio, ori la concert. M-au sunat, m-a văzut și a zis „ești foarte frumoasă'. Acasă nu stau chiar așa. Sunt frumoasă și acasă, dar nu chiar așa', a povestit ea pentru cancan.ro.

Gina Pistol prezintă noul sezon MasterChef

Gina Pistol a revenit în televiziune, după un an în care a făcut pauză pentru a se ocupa de micuța ei, Josephine, iar acum prezintă noul sezon MasterChef. Jurații emisiunii de la Pro TV sunt nimeni alții decât Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton