Cine e Florin Busuioc, alias Busu. A trecut printr-un divorț, are trei copii și a suferit un infarct în 2018

 Matei Bianca
.

Cine e Florin Busuioc, alias Busu. Florin Busuioc, cunoscut de milioane de români sub numele de Busu, este o adevărată legendă a televiziunii românești. La frumoasa vârstă de 62 de ani, Busu continuă să fascineze publicul cu carismape care o are și cu stilul unic în care prezintă prognoza meteo la Pro TV. Dincolo de ecran, el are o viață frumoasă și o familie unită. Noi îți vom spune tot ce trebuie să știi despre Florin Busuioc, alias Busu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine e Florin Busuioc, alias Busu. Noi îți vom spune cine este Florin Busuioc, alias Busu. Are frumoasa vârstă de 62 de ani și o carieră de succes în televiziune. Este actor și prezentator la rubrica meteo de la Pro TV. Celebrul prezentator de televiziune se declară un bărbat împlinit, având o carieră impresionantă și o familie frumoasă, la care a visat mereu.

busu1busu1

Citește și: Busu, adevărul despre prognoza meteo: „Vă spun un lucru pe care nu-l știe multă lume!”. Cum a ajuns Florin Busuioc să prezinte Vremea

Citește și: Neti Sandu și Busu lămuresc zvonurile despre relația lor: „Toată lumea mă întreabă ce zice soția lui. La început nu vorbeam…'. Se cunosc de 30 de ani

Citește și: Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: „Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine”/ Reacția manelistului

Citește și: Asia Express 2 septembrie – Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin. Ce a pățit colega lui Mihai Găinușă: „A fost groaznic, simțeam că nu mai pot să respir!'

Cine e Florin Busuioc, alias Busu

Cine e Florin Busuioc, alias Busu. Florin Busuioc, cunoscut publicului larg sub numele de Busu, este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. La vârsta de 62 de ani, Busu continuă să fie o prezență constantă pe micile ecrane, fiind recunoscut în special pentru rolul său de prezentator al rubricii meteo la Pro TV, unde aduce zilnic informațiile despre vreme.

Înainte de a-și construi o carieră impresionantă în televiziune, Florin Busuioc a avut o activitate intensă în teatru, fiind actor și regizor. Și-a făcut debutul în televiziune în anul 1992 la TVR, jucând rolul principal în filmul pentru copii „Brutus', care a fost premiat în anul 1993 la Festivalul Internațional de Film Prix Danube din Bratislava, Slovacia.

Ulterior, a devenit prezentator al emisiunii „TIP TOP MINITOP', o producție creată și realizată de Oana Ionescu. Pe data de 5 decembrie 1996, a preluat rolul de gazdă a emisiunii „Dăruiești și câștigi' la Pro TV, unde, în perioada 17-24 decembrie, a prezentat poveștile unor copii talentați, dar cu resurse materiale limitate.

În anul 2010, Florin Busuioc a fost recunoscut de Societatea Europeană de Meteorologie drept cel mai bun prezentator meteo din Europa.

Busu are trei copii de care este mândru

Cine e Florin Busuioc, alias Busu. Busu are trei copii de care este mândru și pe care îi iubește foarte mult. Florin Busuioc a fost căsătorit cu medicul Marieta. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 1991, dar au decis să divorțeze în anul 2008. Din acest mariaj are un băiat, pe Florin Jr..

Prezentatorul de televiziune și-a refăcut viața alături de Lili, iar cu aceasta are două fete, pe Catinca și Natalie.

Prezentatorul TV a suferit un infarct

Cine e Florin Busuioc, alias Busu. Pe data de 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct în timpul unui spectacol care s-a desfășurat la Craiova. După primul atac de cord, care a necesitat resuscitare, actorul a mai trecut prin alte două episoade similare.

În noaptea dintre 6 și 7 noiembrie, prezentatorul TV a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul căreia i s-a montat un stent. Busu juca în spectacolul „Central Park', pus în scenă la Filarmonica Oltenia din Craiova.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton