Cine e Oana Cârmaciu, actrița care apare în serialul „Scara B” de la PRO TV. Are 31 de ani și a jucat un rol principal în „Sacrificiul” de la Antena 1

 Matei Bianca
.

Oana Cârmaciu este actrița care apare în serialul „Scara B' de la PRO TV, după ce a semnat cu acest post de televiziune. Are frumoasa vârstă de 31 de ani și a jucat un rol principal în serialul „Sacrificiul' de la Antena 1, unde a interpretat-o pe Ioana Popescu, o tânără cu un suflet mare, care deseori a fost pusă în fața provocărilor. Actrița are o relație cu actorul Tudor Andronic, iar cei doi îndrăgostiți au un băiețel împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Oana Cârmaciu revine pe micile ecrane în noul serial „Scara B' de la PRO TV. Este absolventă a Universității de Arte Teatrale și Cinematografie și are o carieră impresionantă atât în film, cât și în teatru. La vârsta de 31 de ani, actrița se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes.

oana1oana1

Citește și: Oana Cârmaciu, care a avut rol principal în „Sacrificiul” de la Antena 1, a semnat cu PRO TV! În ce serial va apărea actrița

Citește și: Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a născut în mare secret. Actrița de 26 de ani a adus pe lume un băiețel în urmă cu o săptămână

Citește și: De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva': „A fost o lovitură dureroasă. În final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului…'

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…”

Cine e Oana Cârmaciu, actrița care apare în serialul „Scara B' de la PRO TV

Oana Cârmaciu este o actriță română de film și teatru, cunoscută pentru aparițiile sale pe micile și marile ecrane, dar și pe scenele unor teatre importante din Capitală. Născută pe data de 3 septembrie 1993 în București, ea a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie în anul 2015, debutând la scurt timp în lumea cinematografiei.

Primul său rol important a venit în anul 2016, când a jucat în filmul „Tudo', urmat de apariții în producții ca „Atletico Textila', „Sacrificiul' și „See You Soon'. Cea mai mare expunere a câștigat-o în serialul „Sacrificiul', difuzat la Antena 1, unde a interpretat un rol principal.

„Ioana, personajul căruia îi dau viaţă este o fată bună, sufletistă, educată şi muncitoare. Este tenace, săritoare şi se oferă de fiecare dată să ajute pe toată lumea. În urma a trei zile de casting am aflat că voi interpreta acest rol. Chiar dacă am mai jucat în alte producţii, este primul serial de acest gen şi sunt bucuroasă că voi face parte din această poveste. Am avut mari emoţii în prima zi de filmare, însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată şi am reuşit să scap de ele destul de repede', spunea ea, în urmă cu ceva timp, despre rolul din serialul „Sacrificiul'.

Pe lângă cariera în televiziune și film, frumoasa actriță joacă pe scenele teatrelor „Tineretului' și „Nottara' din București.

Actrița joacă în serialul „Scara B' de la PRO TV

La frumoasa vârstă de 31 de ani, Oana Cârmaciu poate fi urmărită în noul serial „Scara B' de la PRO TV, unde interpretează un rol mic. Actrița a renunțat la Antena 1, unde a apărut în serialul „Sacrificiul' și a semnat cu PRO TV.

În acest serial de comedie, ea va juca alături de nume mari din teatrul românesc, precum Răzvan Vasilescu, Alex Bogdan, Ana Dumitrașcu, Ana Ciontea și Bogdan Cotleț. Această mutare este o schimbare importantă în cariera ei.

Oana Cârmaciu are un băiețel cu actorul Tudor Andronic

În plan personal, Oana Cârmaciu este într-o relație cu actorul Tudor Andronic, iar în primăvara anului 2020, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos, care acum are vârsta de 4 anișori.

Despre iubitul ei, Tudor Andronic, Oana Cârmaciu nu a vorbit foarte mult de-a lungul timpului. Vedeta a preferat să păstreze discreția în privința vieții sale personale. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de peste 6 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton