Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. A lucrat pentru fostul președinte francez Nicolas Sarkozy

 Matei Bianca
.

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. Noul sezon MasterChef începe în această seară, pe data de 10 septembrie, la Pro TV. Victor Marinescu este unul dintre concurenții din acest sezon. El a lucrat pentru Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, și a gătit pentru nume mari. Povestea lui de viață este una cu adevărat impresionantă, iar talentul culinar l-a moștenit de la mama lui. Noi îți vom spune cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. Victor Marinescu de la MasterChef 2024 a început să gătească încă din adolescență, dar a pornit de jos, astfel că inițial a spălat vase într-o firmă de catering de lux. Concurentul emisiunii de la ProTV a lucrat pentru Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, iar talentul pentru gătit îl are de la mama lui.

victor1victor1

Citește și: Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: „Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de ‘acasă’ și de veselie continuă” Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim…'

Citește și: Anca Florescu, fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa Laguna, revine în televiziune! A semnat cu Antena 1 pentru serialul „Iubire cu parfum de lavandă”

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. Victor Marinescu este un artist în vârstă de 38 de ani, care în prezent locuiește în București. Născut în România, dar crescut în Franța, el este cetățean francez și a fost atras de artă încă din copilărie. A absolvit liceul de arte și a acumulat o experiență vastă în teatrul și dansul profesional, participând la spectacole de renume timp de peste 15 ani.

Dragostea lui pentru gătit a început devreme, astfel că la vârsta de 14 ani, Victor Marinescu lucra deja în bucătăria bistro-ului părinților săi. Talentul culinar i-a fost transmis de mama sa, iar la 17 ani, el și-a început parcursul profesional ca spălător de vase într-o firmă de catering de lux.

Experiența acumulată în acea perioadă i-a oferit o bază solidă, iar colaborarea de opt ani cu un chef renumit i-a permis să învețe meseria de la cei mai buni.

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. Visul lui Victor Marinescu este să-și deschidă un local numit „POST', dedicat mâncărurilor sănătoase și de post, sau să înființeze un mini fast-food. El pune un accent deosebit pe bunele maniere și pe integrarea artei în bucătărie, aspecte ce îi definesc stilul culinar și care îl disting ca fiind un concurent deosebit în emisiunea de la Pro TV.

Victor Marinescu lucrat pentru Nicolas Sarkozy

Cine este Victor Marinescu de la MasterChef 2024. În cariera sa, concurentul de la MasterChef a avut ocazia să gătească pentru personalități importante, inclusiv pentru Nicolas Sarkozy.

Victor Marinescu a pregătit mese pentru mănăstiri de maici din Franța, unde a învățat rețete de mâncare sănătoasă. Aceste experiențe diverse i-au oferit o viziune unică asupra artei culinare, pe care dorește să o împărtășească în cadrul competiției MasterChef.

MasterChef 2024 este prezentat de Gina Pistol

Show-ul MasterChef 2024 este prezentat de Gina Pistol. Juriul emisiunii de la Pro TV este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Noul sezon are premiera pe data de 10 septembrie, de la ora 20:30, și va fi difuzat în fiecare luni și marți. Se anunță un sezon plin de surprize. Competitia din acest an promite a fi extrem de intensă și dusă la un alt nivel.

Sursa foto: arhivă/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton