Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. E căsătorită cu Tudor de la Fly Project și au o fiică împreună

 Mirea Roxana
.

Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. Anamaria Ionescu este cunoscută ca soția lui Tudor de la Fly Project. Cei doi participă la Power Couple, cel mai nou proiect de la Antena 1, prezentat de Dani Oțil și filmat în Malta. Concurenta a fost înșelată de soțul ei, acum mulți ani, dar ea l-a iertat, iar acum își trăiesc fericiți viața de familie alături de fiica lor, Ilinca. Iată tot ce nu știai despre Anamaria Ionescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. Începând cu luna februarie, Antena 1 a adus în fața telespectatorilor o nouă emisiune, cu multe surprize. Este vorba despre Power Couple, un nou proiect găzduit de Dani Oțil, ce proiectează în prim-plan 9 cupluri faimoase din România. Printre ele se află și Tudor Ionescu de la Fly Project și soția lui, Anamaria Ionescu. Cei doi au o poveste de dragoste de aproape 20 de ani și au trecut prin multe obstacole împreună.

i1-1i1-1

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu, despre dificultățile întâmpinate în postura de părinți:”Nu este foarte ușor”. Ce spun despre al doilea copil/ INTERVIU

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:”A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

Citește și: Maria Constantin are interzis să rămână însărcinată.De ce au sfătuit-o medicii așa

Anamaria Ionescu – Viață personală

Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. Anamaria Ionescu are 38 de ani, are părul blond, scurt și ochii căprui.

Anamaria Ionescu este soția lui Tudor de la Fly Project. Cei doi s-au cunoscut acum 19 ani, la TVR. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, ulterior, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ne-am cunoscut la TVR, în 2005. N-a fost love at first sight, dar nici nu știu dacă „love at first sight este tocmai secretul unei relații închegate și de lungă durată. Noi ne-am luat timp și ne-am dat timp. Poate ăsta-i și motivul pentru care astăzi suntem aici', a povestit Tudor Ionescu pentru Viva!, acum ceva timp.

Anamaria Ionescu și-a iertat soțul după ce a înșelat-o

Așadar, Anamaria Ionescu și soțul ei, Tudor, formează un cuplu de aproape două decenii. Chiar dacă viața i-a pus la grea încercare, aceștia au reușit să treacă peste toate, inclusiv peste infidelitatea lui. Soția lui Tudor a povestit că acela a fost cel mai dificil moment din viața lor de cuplu, dar a găsit puterea să-i ofere soțului ei a doua șansă, după o perioadă în care au fost despărțiți, iar acum sunt mai fericiți ca oricând. Aceștia au împreună o fiică superbă, pe nume Ilinca.

„Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră', a dezvăluit Anamaria Ionescu, care și-a iertat soțul.

Tudor de la Fly Project și soția lui, Anamaria Ionescu, spuneau atunci că și-au dat seama că se iubesc, după ce el a înșelat-o, deci, cumva, acel episod le-a „sudat' și mai mult relația.

„Ne-am despărțit pentru că Tudor a poposit undeva în drum spre casă și am avut o perioadă de… o virgulă, dar, știu că sunt dubios acum și ciudat, pe care nu o regret. Știi de ce? Pentru că dacă nu s-ar fi întâmplat asta, noi nu cred că am mai fi fost acum împreună, poate ne-am fi plictisit unul de celălalt, poate nu am fi știut să apreciem cu adevărat ceea ce simțeam unul pentru celălalt și, la un moment dat, flacăra aceea s-ar fi stins.

Poate, nu spun că este sigur, dar, deși nu aș fi crezut atunci că vreodată voi ajunge să spun asta, episodul acela ne-a ajutat mult de tot, a mărturisit partenera de viață a artistului în cadrul podcast-ului „Zunivers Podcast.

Anamaria Ionescu – Carieră

Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. Anamaria Ionescu s-a făcut remarcată ca dansatoare. Aceasta dansa acum 19 ani chiar în spectacolele trupei Fly Project, mai exact a soțului ei, Tudor Ionescu.

Anamaria Ionescu a fost și prezentatoare de știri la Antena 1, făcând parte din familia Observatorului 9 ani de zile. Ulterior, fosta prezentatoare de știri s-a alăturat pentru o vreme echipei emisiunii Vorbește Lumea, unde a avut o rubrică cu trucuri despre design.

Îmi doresc să ajung cât mai repede la oamenii de acasă. Tot ce vom face noi aici o să fie cu buget de pandemie. Oamenii cred că dacă vrei ceva wow trebuie să ai un buget mare. Nu e așa!', spunea Anamaria Stancu Ionescu la Vorbește Lumea.

Anamaria Ionescu este pasionată de design

Anamaria Ionescu făcea în urmă cu mai mulți ani diverse schimbări prin casă. Soția lui Tudor Ionescu nu avea un buget foarte mare pentru a-și pune ideile în practică, dar cu ajutorul imaginției ei, a făcut minuni și fără a inveti bani foarte mulți.

Am început să schimb chestii prin casă, pe la ai mei. Apoi m-am gândit să fac serios treaba asta. Stăm de 8 ani în același apartament și l-am schimbat de multe ori', a mai povestit Anamaria Ionescu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton