Cine este Anca Pascu, soția lui Marius Chivu. Actorul Nicu Rață din Las Fierbinți și-a găsit fericirea, după ce a trecut printr-un divorț. Partenera lui de viață i-a dăruit o fetiță

 Matei Bianca
.

Poate nu multe persoane știu, însă Marius Chivu este acum mai fericit ca niciodată și împlinit din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna. Actorul Nicu Rață din Las Fierbinți și-a găsit fericirea, după ce a trecut printr-un divorț dureros. Partenera lui de viață i-a dăruit o fetiță. Cine este Anca Pascu, soția lui Marius Chivu.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Anca Pascu, soția lui Marius Chivu. Actorul Nicu Rață din Las Fierbinți și-a găsit fericirea, după ce a trecut printr-un divorț. Partenera lui de viață i-a dăruit o fetiță, iar el este acum împlinit din toate punctele de vedere.

chivu1chivu1

Citește și: Marius Chivu, alias Nicu Rață din Las Fierbinți, a suferit de depresie: „Am slăbit mult de la plâns'

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: 99 de ani de la nașterea lui Toma Caragiu. Ștefan Velniciuc a povestit cum au fost la un pas de înec, la filmări: „Îmbrăcămintea se îmbibase cu apă și curentul ne trăgea la fund. Ne-am agățat de sălcii și am reușit, cu greu, să ieșim din apă”

Citește și: Claudia Iosif, alias Babs și Ema Uta s-au certat. Din ce motiv nu mai vorbesc cele două, deși erau de nedespărțit: „Nu e cazul, nu e treaba mea'

Cine este Anca Pascu, soția lui Marius Chivu

În urmă cu doar un an, celebrul actor Marius Chivu, cunoscut pentru rolul lui Nicu Rață din popularul serial Las Fierbinți de la Pro TV, dezvăluia că divorțul de prima soție l-a adus într-o stare de depresie profundă.

Cu toate acestea, lucrurile par să fi luat o întorsătură fericită pentru actor, care și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noii sale partenere de viață, Anca Pascu. Marius Chivu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, publicând imagini speciale alături de Anca Pascu și fetița lor, care îi seamănă perfect.

După cum scrie chiar pe pagina sa personală de Facebook, Anca Pascu este din Pitești, dar în prezent trăiește în Cluj-Napoca. Ea a studiat la Unviersitatea Babeș-Bolyai și la Facultatea de Istorie – Universitatea din Bucureşti. Soția actorului a fost redactor la mai multe edituri, iar în prezent este specialist PR la Colegiul Ecologic din Pitești.

Actorul are o viață fericită și o familie frumoasă

Marius Chivu are acum o viață fericită și o familie frumoasă. Fotografiile postate atât de el, cât și de partenera lui de viață arată că actorul a reușit să-și reconstruiască viața personală după perioada dificilă prin care a trecut. Anca Pascu, soția lui, este o prezență discretă, iar relația lor pare să fie una solidă.

Pe contul său de Facebook, ea a confirmat că este căsătorită cu actorul din Las Fierbinți. Fetița lor, un bebeluș adorabil, este dovada vie a faptului că el trăiește o viață fericită și împlinită. Astfel, actorul și-a regăsit echilibrul și fericirea, lăsând în urmă momentele grele din viața lui.

Marius Chivu a suferit mult, după ce a divorțat

În urmă cu un an, Marius Chivu mărturisea că a suferit mult și a slăbit mai multe kilograme din această cazuă, după ce a divorțat. Actorul plângea foarte mult, iar din acest motiv s-a gândit să apeleze la un psiholog.

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis: „Hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa'. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!', a declarat el atunci, în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton