Cine este Andra Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu milionarul indian Suhan Shetty. Imagini din ziua nunții

 Matei Bianca
.

Afacerista Andra Medintu este românca în vârstă de 30 de ani care s-a căsătorit cu milionarul indian Suhan Shetty. Tânăra a publicat pe rețelele de socializare imagini din ziua nunții și a vorbit deschis despre nunțile aranjate din India. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Iată care este povestea lor de iubire, dar și cât de bine se înțelege ea cu familia lui Suhan Shetty!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Afacerista Andra Medintu s-a căsătorit cu milionarul indian Suhan Shetty. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar în luna august a acestui an au decis să facă nunta. Marele eveniment a fost unul aranjat, deoarece așa sunt nunțile în India. Românca a postat pe pagina sa personală de Facebook câteva imagini din ziua cea mare.

andra1andra1

Citește și: Denisa Oltean, o stewardesă din Bistrița, a fost gasită moartă în Japonia, la doar 30 de ani: „Costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate'

Citește și: Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

Citește și: Ce relație există între Jador și Oana Ciocan, după ce au fost fotografiați sărutându-se în Grecia, când toată lumea îi știa despărțiți: „O iubesc foarte mult!'

Citește și: Cum a ajuns artistul Gelu Voicu prezentator de evenimente: 'M-am apucat de asta la amenințarea doamnei Florentina Satmari…' Ce spune despre colaborarea cu actrița de telenovele Joana Benedek / EXCLUSIV

Cine este afacerista Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu milionarul indian Suhan Shetty

Andra Medintu este din Arad, are frumoasa vârstă de 30 de ani și este o antreprenoare româncă de succes, proprietara unui brand popular de genți. Ea are o poveste de viață impresionantă, fiind creatoarea unui brand de poșete foarte apreciat online, cu cliente celebre atât din România, cât și din străinătate.

Este una dintre cele mai urmărite femei pe TikTok, unde împărtășește detalii din viața sa profesională și personală. Afacerista trăiește o poveste de dragoste neobișnuită pentru multe românce și a renunțat la viața din Londra pentru a fi alături de iubitul ei.

Pe lângă succesul profesional, Andra Medintu este fericită și pe plan personal, deoarece s-a căsătorit cu milionarul indian Suhan Shetty.

Ce spune afacerista despre nunțile aranjate din India

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Andra Medintu a vorbit despre nunțile aranjate din India. Afacerista a mărturisit că părinții ei și a lui Suhan Shetty au căutat perechea potrivită pentru nuntă. 

„Vreau să vorbim puțin de nunțile aranjate în India. Dacă nu știați, aici în India părinții tăi îți aleg soțul sau soția. Ai opțiunea, dacă vii dintr-o familie mai înstărită, să poți să-ți alegi partenerul de viață în condițiile în care părinții sunt de acord cu ce ți-ai ales și cade sub normele pe care ei le-au setat. Adică dacă au venit dintr-o familie bună, dacă sunt muncitori, dacă sunt serioși, familiști. Există mai multe norme pe care ei le caută ca familie pentru fiica sau fiul lor. Cam așa decurge o nuntă aranjata la ei.

Se angajează un contractor, o persoană de mijloc care se ocupa de căutarea unei persoane pentru fiul sau fiica lor. Îi dai cerințele pe care le ai, iar contractorul vine la tine acasă cu un catalog. În catalogul ăla sunt mai mulți băieți sau fete. (…) Sunt foarte multe lucruri de care le pasă. După, fata sau băiatul merge la o întâlnire cu alesul sa îl cunoască. Dacă le place unul de celalalt și se înțeleg bine, n-ar trebui sa aibă relații sexuale înainte de căsătorie. După 6 luni se pot căstori. Totul e foarte rapid la ei', a povestit românca în mediul online.

Cât despre părinții partenerului ei de viață, afacerista a declarat că a avut mare noroc cu ei, deoarece au acceptat-o încă de la început și au plăcut-o foarte mult. Ea este mândră să facă parte din familia lui Suhan Shetty.

„Părinții iubitului meu sunt foarte moderni. Mă bucur foarte mult că m-au putut accepta, pentru că nu sunt indiancă și normal, ei nu prea se amestecă. De obicei îi este foarte greu unei alte persoane, care nu este din India, să se acomodeze aici sau să accepte cultura, mâncarea lor, oamenii lor. Pe mine se pare că m-au acceptat', a mai adăugat ea.

Povestea de dragoste dintre dintre Andra Medintu și Suhan Shetty

Andra Medintu și Suhan Shetty s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2012, fără să-și imagineze atunci că viitorul lor va fi împreună. Deși au fost colegi de facultate, au pierdut legătura după absolvire. Cinci ani mai târziu, s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit.

La a doua întâlnire, indianul i-a spus afaceristei că ea va deveni soția lui și i-a mărturisit că o iubește. Cererea în căsătorie a avut loc într-un decor romantic de pe o insulă. Românca a renunțat la viața ei din Londra și s-a mutat în India.

Cei doi locuiesc acum împreună în Mumbai și s-au căsătorit civil pe data de 19 august, după o relație de cinci ani. Ceremonia a avut loc în India, unde Andra Medintu a respectat toate tradițiile culturale ale soțului ei.

Ea a împărtășit momentele speciale ale nunții cu fanii săi de pe rețelele de socializare, unde a publicat imagini de la eveniment. Momentele din marea zi au inclus un ritual specific, în care miresei i s-a aplicat henna pe mâini și picioare, conform obiceiurilor indiene.

În ziua nunții, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, purtând haine tradiționale indiene care au impresionat pe toată lumea. Afacerista a avut bijuterii de aur, iar fotografiile de la eveniment au fost spectaculoase din toate punctele de vedere.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton