Cine este Andreea Dobre de la Mireasa. Ultima ei relație s-a terminat din cauza geloziei

 Stamen Diana
.

Andreea Dobre participă la Mireasa și mulți vor să afle cine este noua concurentă. Tânăra este studentă și s-a înscris la emisiunea matrimonială prezentată de Simona Gherghe pentru a găsi un băiat pentru sufletul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Concurenta a pășit timidă în casa dragostei, însă are planuri mari în ceea ce privește viitorul ei. Pentru cine nu știe, Andreea Dobre are 20 de ani și este din București. Tânăra este anul II la facultate și a venit la emisiune pentru a găsi un bărbat care să o facă fericită și cu care să se completeze perfect.

'Am 20 de ani. Sunt anul II la facultate. Sunt la Universitate, la Sociologie și îmi doresc să ajut la reabilitatea societății. Dacă găsesc persoana potrivită vreau să mă căsătoresc', a spus concurenta.

Citește și: Cine este Mădălina Buzatu de la Mireasa. Își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie

Andreea Dobre de la Mireasa a mărturisit cum ar vrea să arate bărbatul de lângă ea, dar și ce calități trebuie să aibă acesta.

'Bărbatul ideal pentru mine este inteligent, capabil și descurcăreț. Nu contează dacă să fie brunet sau blond. Chimie să fie', a mai spus tânăra.

Cine-este-Andreea-Dobre-de-la-Mireasa-2Cine-este-Andreea-Dobre-de-la-Mireasa-2

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa. E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Cine este Andreea Dobre de la Mireasa

Andreea Dobre de la Mireasa este din Bucureşti și vine în casa dragostei în speranţa că îşi va găsi jumătatea. Tânăra de doar 20 de ani caută un bărbat inteligent, matur, educat şi atent.

Ultima ei relaţie serioasă spune că s-a încheiat din cauza imaturităţii partenerului şi a geloziei acestuia. Andreea Dobre speră să găsească la Mireasa un bărbat fix așa cum își dorește ea.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton