Cine este Bogdan Mălăele. Fiul marelui actor a făcut senzație la iUmor

 Cica Cristina
.

Bogdan Mălăele este fiul marelui actor Horațiu Mălăele. Tânărul în vârstă de 30 de ani a făcut senzație cu un număr de stand-up comedy la iUmor.

Bogdan-Malaele-1Bogdan-Malaele-1

Bogdan Mălăele este fiul cel mare al Gabrielei și al lui Horațiu Mălăele. El mai are un frate mai mic cu doi ani, pe nume Cristian.

Bogdan Mălăele, care seamănă izbitor cu Horațiu Mălăele, i-a călcat pe urme tatălui, a moștenit talentul și s-a făcut actor. A absolvit Fcultatea de Regie-Film, a jucat în numeroase piese de teatru, iar de curând a debutat și cu primul său serial, intitulat 'Mecanicii', notează libertatea.ro.

Citește și: Horațiu Mălăele: 'Și actorii sunt oameni.Cred. Sper' / EXCLUSIV

În egală măsură, Bogdan Mălăele face echipă cu câteva staruri din online, de pildă cu Ionuț Rusu, finalistul de la 'iUmor', cu artistul stand-up comedy Andrei Ciobanu, autorul volumului ecranizat „Suge-o, Ramona!', dar și Mane Voicu, Ioana State, Viorel Dragu și Călin Crețu, comici celebri de pe scena stand-up-ului autohton.

Bogdan Mălăele, de la actorie la stand-up

Fiul lui Horațiu Mălăele are un simț al umorului incredibil, astfel că pe lângă actorie face și stand-up comedy. A fost invitatul special al primei ediții al sezonului 8 iUmor și a făcut furori.

Citește și: Horatiu Malaele a lucrat pentru prima data cu fiii sai la un film

A glumit pe seama faptului că este fiul lui Horațiu Mălăele și nu numai: „După cum nu se vede, eu sunt Bogdan Mălăele, a se confunda cu celebrul actor. Creează un fel de confuzie numele ăsta. Recent m-a oprit poliţia, mi-a cerut actele şi zice: Bogdan Mălăele? Sunteţi cumva rudă cu Bogdan Stelea? Nu, e vorba de Horaţiu Mălăele. E tata. Atât s-a putut. Se putea mult mai bine, au fost speranţe mult mai mari, dar ăsta e rezultatul”, a început Horațiu Mălăele, potrivit adevărul.ro.

În egală măsură, a vorbit despre multitudinea de întrebări care i s-au pus în legătură cu acest subiect: „Prima întrebare: cum este să fii fiul lui Horaţiu Mălăele? Este absolut normal să fiu fiul lui Horaţiu Mălăele, pentru că dacă nu eram, mama avea de dat nişte explicaţii. Cine e copilul ăsta? Al cui e? De ce seamănă cu Fuego? A doua întrebare: crezi că-l moşteneşti pe tatăl tău? Asta e întrebarea care mă enervează cel mai rău. Sunt absolut sigur că moştenesc tot de la tatăl meu după ce dă colţul. Eu nu înţeleg cum vine treaba asta cu moştenitul. Taică-miu a făcut un liceu de arte, a făcut o facultate de actorie, un master, un doctorat, a citit mii de cărţi, a lucrat 30 de ani să fie unul dintre cei mai buni actori din ţară, iar eu ar trebui să moştenesc toate astea la naştere. Ca un stick USB de 4 kile scos din mamă: poftiţi, doamnă, i-am pus actorie, dar vedeţi că-i ocupă toată memoria, nu mai are loc de mare lucru, poate un sport uşor, ceva gen alergare. Ne pare rău, doamnă, aţi vrut actorie de mare calitate, îi ocupă toată memoria. Şi la şcoală o să fie varză. Şi a avut dreptate”.

Citește și: Horatiu Malaele, printre artistii care prefera boutique-hotelurile

Juriul s-a arătat extrem de încântat de prestația sa, Mihai Bendeac mărturisind chiar că l-a sunat pe Horațiu Mălăele pentru a-l felicita.

Sursa foto: Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton