Cine este Bogdan Medvedi. Este cântăreț, actor și se iubește cu actrița Oana Zara

 Matei Bianca
.

Cine este Bogdan Medvedi. Noi îți vom spune detalii importante din viața lui. Este cântăreț, actor și se iubește cu actrița Oana Zara de 9 ani. Recent, artistul a participat la emisiunea Vocea României de la PRO TV, acolo unde a reușit să întoarcă toate scaunele și să-i surprindă pe jurații acestui show muzical. El a trecut mai departe în echipa formată din Theo Rose și Horia Brenciu. Iată ce se știe despre viața profesională, dar și cea personală a lui Bogdan Medvedi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Bogdan Medvedi a atras atenția publicului recent, când a participat la emisiunea Vocea României de la PRO TV. El este cunoscut și de la show-ul muzical X Factor de la Antena 1. În prezent, acesta este un cunoscut cântăreț, actor și se iubește cu actrița Oana Zara. Cei doi au o relație frumoasă de mulți ani și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

bogdan-medvedi6bogdan-medvedi6

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Citește și: Cine e iubitul Oanei Zara, din serialul Lia: „Eu sunt disperata din relație”. Actrița se iubește cu un artist cunoscut

Citește și: Juno are o nouă iubită, după despărțirea de Jo: „Mă văd cu cineva. Iau lucrurile așa cum vin și văd ce se întâmplă'

Citește și: Cum arată vila lui Irinel Columbeanu, la 4 ani de la incendiu. Cândva era luxul absolut, casa din Izvorani a ajuns o ruină invadată de șobolani

Cine este Bogdan Medvedi

Cine este Bogdan Medvedi. În vârstă de 31 de ani, artisul este cunoscut ca membru al trupei Maxim și fost participant la emisiunea „X Factor' de la Antena 1. În cariera muzicală, el a fost susținut de cântărețul Adrian Sînă.

Este pasionat de muzică încă de când avea vârsta de 14 ani. La acea vreme, el a descoperit un album al lui Michael Bublé, care i-a plăcut foarte mult, iar asta l-a împins să profeseze în acest domeniu care acum îi aduce un succes răsunător.

Pe lângă muzică, Bogdan Medvedi este pasionat de actorie și a jucat într-un film din Republica Moldova, fiind sprijinit în acest domeniu de iubita lui, actrița Oana Zara, cu care are o relație frumoasă și stabilă de 9 ani.

Cântărețul se iubește cu actrița Oana Zara

Bogdan Medvedi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Oana Zara. Cei doi îndrăgostiți sunt într-o relație de 9 ani, iar de atunci se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și se bucură de toate momentele frumoase pe care le petrec împreună.

În urmă cu doar patru luni, Oana Zara făcea declarații importante despre nunta cu iubitul ei. Actrița și artistul s-au gândit la marele pas și sunt pregătiți pentru tot ceea ce le pregătește viața.

„Ne-am maturizat mai greu și tot timpul am crezut că suntem copii și că nu suntem, poate, pregătiți pentru nuntă, pentru că am asociat nunta cu ceva foarte matur. Dar acum văzând că în jurul nostru oameni de vârsta noastră se căsătoresc și chiar mai tineri decât noi, ne gândim și noi. Adică noi ne dorim foarte mult, pentru că avem o relație strânsă cu Dumnezeu, mergem la biserică și ni se pare normal să facem asta, doar că parcă acum, de exemplu, ne-am cufundat foarte mult în proiecte, în joburi.

Mi se pare foarte stresant să îți organizezi nunta și cred că de asta am fugit de fapt, de stresul acesta. Să faci lista cu invitații, să dai telefoane, că până la urmă tu trebuie să te ocupi', a spus actrița atunci, pentru cancan.ro.

A participat la Vocea României, unde a întors toate scaunele

În ediția de vineri, de pe data de 27 septembrie 2024, a emisiunii Vocea României de la PRO TV, Bogdan Medvedi și-a făcut curaj și a participat la acest show muzical. Artistul a reușit să întoarcă toate scaunele și a fost lăudat de jurații emisiunii.

După ce a fost apreciat de jurați, cântărețul a decis să meargă mai departe în echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose.

Înainte de a participa la Vocea României, Bogdan Medvedi a scris un mesaj special pe rețelele de socializare. El a vorbit deschis despre decizia de a merge în acest show muzical și și-a îndemnat fanii să urmărească ediția în care va apărea el.

„Acum ceva timp am luat cea mai grea decizie din ultima vreme mă tot gândeam „cum ar fi dacă', dar simțeam că nu e momentul și îmi spuneam „lasă, mai bine stai acasă!' ghidat fiind de teamă și de confort. O să vedeți un om care s-a luat la trântă cu propriul orgoliu și propriile frici și s-a aruncat în competiție cu niște voci senzaționale. Urați-mi noroc! Să vă uitați de la 20:30 pe ProTv să vedeți dacă a meritat', a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton