Cine este Claudiu Istodor, actorul din serialul „Iubire cu parfum de lavandă”. Este într-o relație cu actrița Maia Morgenstern, de care a divorțat în anul 1999

.

Claudiu Istodor este actorul care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Are frumoasa vârstă de 64 de ani și este într-o relație cu actrița Maia Morgenstern, de care a divorțat în anul 1999. Cei doi au împreună un fiu, pe Tudor Istodor, care este actor de meserie, la fel ca părinții lui. Noi îți vom spune detalii din viața actorului care va apărea în această producție importantă de la Antena 1.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Claudiu Istodor este un actor român de renume, cunoscut pentru cariera sa impresionantă în domeniul filmului, teatrului și televiziunii. A devenit foarte cunoscut datorită rolului din serialul „Sacrificiul', dar a avut contribuții semnificative și pe scenă. Este tatăl actorului Tudor Aaron Istodor, băiat pe care îl are din căsnicia cu actrița Maia Morgenstern.

Claudiu Istodor3Claudiu Istodor3

Citește și: Claudiu Istodor recunoaște că băiatul său și al Maiei Morgenstern a simțit presiunea celebrității părinților: „Sigur că a existat. Tudor duce și greutatea, și binecuvântarea de a fi fiul ei' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este actorul Tudor Istodor. E fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor și s-a iubit cu o actriță celebră

Citește și: Cum a învins Adrian Daminescu cancerul la plămâni: „Fumez de la vârsta de 7 ani, de 61 de ani”

Citește și: Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

Cine este Claudiu Istodor, actorul care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'

Claudiu Istodor, actorul care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă', s-a născut pe data de 5 septembrie 1960, în Timișoara. Este un apreciat actor român, recunoscut pentru contribuțiile sale în film, radio, scenă, televiziune și voce.

De-a lungul carierei sale, el a devenit cu atât mai cunoscut datorită rolului său din serialul „Sacrificiul', difuzat pe Antena 1, care a adus în prim-plan talentul său. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1984, sub îndrumarea profesoarei Sanda Manu, avându-i colegi de promoție pe următorii: Oana Pellea și Răzvan Popa.

De asemenea, a studiat alături de personalități celebre precum Carmen Tănase și Radu Duda în clasa Olgăi Tudorache. După terminarea studiilor, actorul a fost repartizat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, unde a activat până în anul 1988.

Ulterior, a avut o perioadă fructuoasă la Teatrul Național București între 2000 și 2006, iar din 2006 este parte integrantă a Teatrului Mic din București.

În cinematografie, Claudiu Istodor a debutat în anul 1983 cu filmul „Dreptate în lanțuri', având o carieră impresionantă care a inclus numeroase roluri memorabile pe marele ecran.

Actorul este într-o relație cu actrița Maia Morgenstern, de care a divorțat în anul 1999

Claudiu Istodor a fost căsătorit cu celebra actriță Maia Morgenstern, cu care are un fiu, Tudor Aaron Istodor, care îi calcă pe urme în lumea teatrului și filmului. Cei doi s-au căsătorit în anul 1983, dar au divorțat în 1999.

Cu toate că s-au separat, cei doi actori au decis să mai acorde o șansă relației, astfel că în prezent trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit.

Claudiu Istodor are un rol importan în serialul de la Antena 1

Claudiu Istodor are un rol important în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. El va apărea în curând în rolul lui Ion Şandru, un preot dintr-un sat pitorească de lângă București, locul unde se desfășoară acțiunea aceste producții.

În serial, actorul deține un secret legat de tatăl Andei , care, înainte de a muri, s-a spovedit și i-a împărtășit totul. Cu toate acestea, Claudiu Istodor nu poate dezvălui nimic, deoarece confesiunea a avut loc sub taina spovedaniei.

„Este pentru prima oară când joc rolul unui preot, însă am îmbrăţişat provocarea cu mare drag. Revederea cu echipa de filmare a fost emoţionantă, m-am bucurat să reîntâlnesc oameni dragi şi de încredere. Pentru mine, cea mai mare provocare este să surprind valoarea socială și spirituală a preotului de la țară, rămas văduv, care își crește singur fiica, ajunsă, acum, la vârsta adolescenței și să încerc să-i ofer personajului meu importanța și respectul cuvenite', a declarat el, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton