Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Este căsătorit de 6 ani cu actrița Alina Chivulescu și are un fiu cu Mihaela Hărăbor

 Matei Bianca
.

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Dan Chișu joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. Actorul are frumoasa vârstă de 69 de ani și este căsătorit din anul 2018 cu actrița Alina Chivulescu. Noi îți vom spune detalii importante din viața lui. Are o carieră impresionantă, fiind regizor și actor, dar și o viață frumoasă, la care a visat întotdeauna. Iată ce spune celebrul regizor despre personajul pe care l-a interpretat în această producție!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Dan Chișu este actorul care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă' de la Antena 1. El are vârsta de 69 de ani, este actor, regizor, bucătar și producător. Este căsătorit din anul 2018 cu actrița Alina Chivulescu, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și are un băiat cu care se mândrește, pe Andrei Hărăbor, acum în vârstă de 34 de ani.

dan3dan3

Citește și: Unde a avut loc prima întâlnire dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu: „De atunci suntem de nedespărțit. El e un om foarte deștept, super deștept. Mi se pare mișto!'

Citește și: Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța: „În România mă costa 12.000 de euro'

Citește și: Decizia luată de Anca Țurcașiu după ce și-a asumat relația cu noul iubit, la 4 ani de la divorț: „Am hotărât să petrecem restul vieților noastre…”

Citește și: Magda Pălimariu își urmărește fiul pe cameră de când s-a întors la PRO TV. Cât de des își vede soțul, care lucrează în Norvegia: „Am pus cărțile pe masă și probabil că va fi așa într-un final”

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Dan Chișu, pe numele său real Dănuț Florin Chișu, este regizor, actor, producător român și bucătar. S-a născut pe data de 21 iulie 1955, iar în prezent are frumoasa vârstă de 69 de ani. Provine dintr-o familie cu doi copii, având un frate pe nume Lucian, care este critic literar și a lucrat la revista „Literatorul'.

Actorul a încercat în repetate rânduri să fie admis la IATC, a lucrat ca ghid turistic și, în anul 1982, a organizat o căsătorie pentru a emigra în Franța. Ajuns în Franța, acesta a lucrat la companii precum IBM și Nouvelle Frontiere, iar în anul 1988 l-a întâlnit pe Ion Țiriac.

Dan Chișu are o carieră artistică impresionantă

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. În anul 1991, s-a întors în România și a pus bazele DaKino Advertising, iar în același an a fondat Festivalul Internațional de Film DaKINO, inițial ca un festival studențesc. În anul 1995, a adus în România conceptul „Noaptea Devoratorilor de Publicitate'.

Începând din anul 1998, a fost promotorul lui Goran Bregović în România. A avut roluri în filme precum „Senatorul melcilor', „Asfalt Tango', „Faimosul paparazzo', precum și în scurtmetrajele următoare: „Datorie' și „Excursie'.

În anul 2010, Dan Chișu și-a făcut debutul ca regizor, scenarist și producător cu filmul de lungmetraj „WebSiteStory', iar în anul 2011 a lansat a doua sa producție, „Ursul'. Cel de-al treilea film al său, „Și caii sunt verzi pe pereți', a fost regizat și produs de el împreună cu Oreste Teodorescu.

În 2013, filmul „București NonStop' al actorului a câștigat premiul „Coup de Coeur du Jury' la Festivalul filmului de dragoste de la Mons.

Actorul Dan Chișu este căsătorit cu Alina Chivulescu

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Dan Chișu este căsătorit cu actrița Alina Chivulescu. Cei doi și-au unit destinele în anul 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură să apară în producții importante din televiziune.

Actorul are un băiat din relația pe care a avut-o cu Manuela Hărăbor, pe Andrei Hărăbor, acum în vârstă de 34 de ani. În același timp, Alina Chivulescu are un băiat din căsnicia cu Mihai Cuptor, pe Michael Cuptor, în vârstă de 24 de ani.

Dan Chișu joacă un rol important în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'

Cine este Dan Chișu din „Iubire cu parfum de lavandă'. Dan Chișu joacă un rol important în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Actorul interpretează personajul Anton Moraru, care este tatălui protagonistei, Anda Moraru. Înainte să moară, acest personaj a lăsat un testament care a schimbat viața protagoniștilor, Anda Moraru și Ștefan Lungu.

Despre serialul de la Antena 1, actorul a declarat că a fost o provocare pentru el, dar se bucură că are parte să joace în această producție mare și să interpreteze un rol atât de frumos, dar și complicat.

„Pentru mine totul a început acum mulţi ani, când Mircea Daneliuc a reuşit să mă convingă să joc în <>. Am încercat să refuz şi să motivez refuzul prin faptul că sunt actori adevăraţi care ar putea să facă mai bine ca mine rolul, dar nu am reuşit. Şi am jucat. Bine, rău, nu pot să judec eu.

Acum, după atâţia ani, îmi propune Ruxandra să fac acest rol. La început am vrut să refuz, dar, între timp, de la primul rol din viaţa mea, am făcut eu, ca regizor, 8 filme de lungmetraj. Am lucrat eu cu mulţi actori şi trebuie să recunosc că am inteles cât de grea e meseria asta de actor.

Pe Ruxandra o ştiu de mult si am vazut cât de multe a făcut şi clar nu am putut să o refuz. Dar aici a fost si curiozitatea. Cum voi reacţiona eu, la indicatiile altuia şi dacă sunt în stare să fac ce mi se cere. Si după ce am jucat acum, mi-a crescut şi mai mult respectul pentru cei care fac această meserie. La filmare, cel mai interesant a fost momentul în care a trebuit să-mi scot din cap ceea ce credeam eu despre personajul meu şi să mă las condus. Şi nu regret deloc!', a spus actorul despre serial.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton