Cine este Daniel Nuță din serialul Adela. A fost sportiv

 Cica Cristina
.

Daniel Nuță se alătură echipei serialului Adela, de la Antena 1. Vor avea loc întorsături de situație spectaculoase, iar noul personaj va „agita' puțin apele. Ce rol va interpreta actorul? Unul de jurnalist. Ce a făcut Daniel Nuță înainte de actorie? A fost sportiv de performanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniel Nuță este noul personaj care va juca în serialul Adela, de pe Antena 1. El va intra în pielea personajului Lucian, un cunoscut jurnalist şi prezentator tv.

Lucian, noul actor din Adela, îşi va face apariţia în trustul de presă condus de Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin, ca o adevărată vedetă. Prezentator tv de renume, Lucian are o slăbiciune pentru femeile frumoase, însă ascunde un important secret care va agita apele în poveste.

Daniel-Nuta-Adela-1Daniel-Nuta-Adela-1

Cine este Daniel Nuță, care va juca în serialul Adela

Daniel Nuță este actor și este cunoscut din numeroasele piese de teatru în care a jucat. Pe micul ecran, el a mai putut fi urmărit în serialul Sacrificiul, tot de la Antena 1.

Pentru Daniel Nuţă cel mai nou proiect al său, rolul din Adela, vine cu o nouă provocare.

Citește și: Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul Adela de la Antena 1

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:”S-a făcut și mai frumoasă”/ EXCLUSIV

Citește și: Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată.Cine este iubita lui

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene.Ce probleme are după intervenție

Ce rol va interpreta Daniel Nuță în Adela

Daniel Nuță va interpreta rolul unui jurnalist, iar apariția va va tulbura liniștea.

„Lucian este un tip perfecționist, charismatic, a urmat o facultate de jurnalism în străinătate și se întoarce în România după mult timp. Scopul lui este să își facă meseria cât mai bine posibil, să schimbe abordarea din televiziunea contemporană și să aducă un aer fresh pentru telespectatorii români. Odată cu apariția lui în peisaj, se vor destabiliza și multe povești existente. Mai mult nu pot spune, dar traseul lui este plin de surprize pe care vă aștept să le urmăriți', a declarat Daniel, care va juca în Adela.

Totodată, el a ținut să completeze: „Ca actor, este o nouă provocare, aceea de jurnalist, o nouă structură de personaj, alte căutări, alte dorințe și visuri. Încep ușor, ușor să-mi cunosc noii colegi, mă bucur de prezența vechilor colegi din producțiile anterioare și de întreaga echipa fără de care nu ar fi fost posibil un nou proiect!', a conchis Daniel Nuță din Adela.

Daniel Nuță fost sportiv de full contact

Daniel Nuţă a terminat U.N.A.T.C București, secția Actorie, promoția 2015, chiar dacă nu şi-a imaginat niciodată, pe vremea când sportul îi ocupa tot timpul, că va urca vreodată pe scenă, în locul celor pe care îi admira în piesele de teatru.

„Dani este acel băiat cu părul lung și barbă, care, în ciuda aparențelor, este destul de introvertit, nu vorbește prea mult, îi place mai mult să asculte, fost sportiv de Full-Contact, mai târziu devenit actor, al cărui scop este să bucure oamenii și să le ofere tot ce are el de oferit’, spunea actorul în urmă cu ceva timp, pentru LiterNet.ro

„Înainte de facultate, înainte de a lua decizia de a susține admiterea, viața mea se rezuma numai la sport, iar teatrul era doar o formă de relaxare, în care mergeam pentru a mă bucura de poveștile de pe scenă. Nu îmi imaginam că va veni o vreme când voi deveni eu „făuritor de povești’ pentru ceilalți. Poate doar în subconștient visam să fac și eu parte din spectacol, dar nu-mi dădeam seama de asta. Acum, în schimb, teatrul a devenit singura mea armă de supraviețuire în această „lume ne-bună’.’, spune Daniel Nuţă. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton