Cine este Denisa Coțolan, soția lui Iancu Sterp. A absolvit Facultatea de Inginerie și Management și l-a cunoscut în liceu pe fratele lui Culiță Sterp

.

Cine este Denisa Coțolan, soția lui Iancu Sterp. Iubita artistului a absolvit Facultatea de Inginerie și Management și l-a cunoscut pe Iancu Sterp în liceu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă de poveste. Iată tot ce nu știai despre partenera de viață a fostului concurent de la Survivor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Denisa Coțolan a devenit cunoscută în momentul în care s-a aflat că are o relație cu Iancu Sterp, fratele cântărețului de manele Culiță Sterp. Nu mulți știu detalii din viața ei, însă partenera de viață a fostului concurent de la Survivor a absolvit Facultatea de Inginerie și Management. Noi îți vom spune tot ce nu știai despre soția lui Iancu Sterp.

denisa-cotolan-iancu-sterp2denisa-cotolan-iancu-sterp2

Citește și: Cine sunt nașii cuplului Iancu Sterp – Denisa Coțolan. Ileana și Claudiu Voicu au purtat ținute foarte elegante și au respectat tradițiile specifice zonei

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră

Citește și: Cum și-a mobilat Dana Rogoz casa de la Viscri. A fost prima noapte în care a dormit acolo, alături de familie: „De la o ruină, un zid căzut cu totul, avem acum o casă'

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea la doi ani după ce a suferit un AVC: „Tot în baston merg. Fac recuperare la piscină. Când sunt furtunile…”. Și soțul ei, Glenn, a avut probleme de sănătate, recent

Cine este Denisa Coțolan, soția lui Iancu Sterp

Denisa Coțolan a atras atenția publicului în momentul în care s-a aflat că are o relație cu Iancu Sterp. De atunci, partenera de viață a fostului concurent de la Survivor a reușit să strângă un număr de aproximativ 200.000 de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram.

Soția lui Iancu Sterp este din Hațeg, județul Hunedoara, și a învățat la Colegiul Național „I.C. Bratianu' din Hunedoara. A absolvit Facultatea de Inginerie și Management și a studiat Management la Universitatea Politehnică din Timișoara.

În prezent, ea are mai multe colaborări din care câștigă mulți bani. Este căsătorită cu Iancu Sterp, iar cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor împreună.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cunoscut în perioada liceului

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cunoscut în perioada liceului și au început o relație frumoasă de iubire. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit, iar ea a avut o altă relație care a durat șapte ani.

După mai mulți ani, tânăra și fostul concurent de la Survivor s-au reîntâlnit și au continuat legătura. În urmă cu un an, în gala RXF, fratele lui Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar ea a spus marele „DA'.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani. Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul, e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea', a povestit el într-o emisiune TV.

Cei doi s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă de poveste

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă pe data de 28 octombrie 2024, iar cu o săptămână înainte s-au cununat civil. Ceremonia s-a desfășurat într-o biserică din Hațeg.

Cuplul a organizat o nuntă tradițională, păstrând obiceiurile locale. În ziua cea mare, fostul concurent de la Survivor a purtat un costum elegant, de inspirație retro, cu o cămașă albă, iar soția lui a strălucit într-o rochie de prințesă, cu o crăpătură pe picior și ornamente cu perle. Buchetul miresei, compus din trandafiri albi și crem, a fost ales de Iancu Sterp.

Cel mai emoționant moment al nunții a fost întâlnirea celor doi îndrăgostiți, care a fost însoțită de o poezie specială pentru fiecare. Această clipă a emoționat-o atât de mult pe Denisa Coțolan încât a izbucnit în lacrimi.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton