Cine este Dennis de la Casa iubirii, sezonul 3. Are 21 de ani și provine dintr-o familie de români stabiliți în Italia

.

Cine este Dennis de la Casa iubirii, sezonul 3. Noul concurent al emisiunii de la Kanal D are frumoasa vârstă de 21 de ani și provine dintr-o familie de români stabiliți în Italia. Tânărul a vorbit deschis despre motivul pentru care a ales să participe la acest reality show. El a fost influențat de mama și bunica lui, care urmăresc emisiunea și sunt fane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Dennis, un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Veneția, intră în competiția Casa iubirii de la Kanal D. Provenind dintr-o familie de români stabiliți în Italia, el a renunțat recent la o carieră promițătoare la Louis Vuitton pentru a explora noi provocări și a trăi o experiență intensă în emisiune. Deși nu și-a propus să se îndrăgostească, nu exclude această posibilitate, iar în emisiune vine hotărât și plin de ambiție.

dennis-casa-iubirii3dennis-casa-iubirii3

Citește și: Ce a pățit Kiprianos de la Casa iubirii, la scurt timp după ce a intrat în emisiune: „Nu eram nici eu bine cu mine. Se întâmplă atâtea!'

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Citește și: Delia are încredere deplină în soțul ei când vine vorba despre bani și investiții și îl lasă pe el să se ocupe: „Cele mai multe decizii pe partea aceasta sunt la el”

Citește și: Cătălin Botezatu, propunere indecentă pentru Mara Bănică în direct, la Capatos în emisiune: „Vrei să fii tu mama copilului meu?”. Ce răspuns a primit

Cine este Dennis de la Casa iubirii, sezonul 3

În emisiunea Casa Iubirii, sezonul 3, și-a făcut apariția un nou concurent, Dennis, un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Veneția, Italia. Provenind dintr-o familie de români stabiliți în Italia, el aduce o poveste de viață interesantă și un parcurs profesional remarcabil pentru vârsta sa.

Până de curând, noul concurent a lucrat ca vânzător și manager de client în renumitul magazin Louis Vuitton din Veneția, unde timp de aproape doi ani a interacționat cu clienți de elită și a gestionat un portofoliu important. Această experiență i-a oferit ocazia de a-și dezvolta abilitățile de comunicare și de a interacționa cu o varietate de personalități, însă a decis să își încerce norocul într-o nouă direcție.

Tânărul este pasionat de kickboxing, un sport care îi menține spiritul competitiv, iar în trecut a practicat box și înot. Ambițios și hotărât, Dennis se descrie ca fiind un tip extrovertit, dar și teritorial, crezând că este normal ca un bărbat să fie protector în relațiile sale.

„Sunt Dennis, am 21 de ani. Sunt născut și crescut în Italia. Am venit, în primul rând, pentru experiență, și-n al doilea rând să cunosc pe cineva. Am anumite preferințe fizice, doar că este foarte diferit de ce se vede la televizor. Virginia este o fată frumoasă, inteligentă, este în topul meu fizic. Frumos la voi! Și voi sunteți foarte frumoase, toate.

Practic kickboxing de când sunt foarte mic, îmi place foarte, foarte mult. Respect foarte mult sportul ăsta pentru că e greu și cine practică în mod profesionist are un lifte style total aparte. Am venit la București din Italia direct. Acum trei zile eram la muncă', a spus el când a intrat în emisiune.

De ce s-a înscris noul concurent în emisiunea Casa iubirii

Motivul participării sale la Casa iubirii este influența familiei sale, în special a mamei și a bunicii lui, ambele fane devotate ale emisiunii de la Kanal D, care este prezentată de nimeni alta decât Andreea Mantea.

Dennis a mărturisit că își dorește să trăiască o experiență intensă și inedită. Deși nu și-a propus neapărat să se îndrăgostească, el nu exclude această posibilitate. Își dorește ca femeia de lângă el să fie elegantă și capabilă să stabilească limite clare în interacțiunile cu ceilalți.

Dennis a venit cu un cadou pentru fete

Dennis nu a venit oricum în emisiune, ci cu un cadou special pentru fete. Acesta le-a adus concurentelor câte un trandafir roșu. Noul concurent a intrat în emisiunea Casa iubirii de la Kanal D, sezonul 3, cu multă încredere în el, fiind dornic să își exploreze potențialul atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, într-un mediu plin de provocări și emoții.

Rămâne de văzut cum va evolua tânărul în vârstă de 21 de ani în acest sezon și dacă își va găsi perechea în reality show.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton