Cine este Eduard Vacariu, câștigătorul sezonului 8 iUmor. A dezvăluit ce intenții are după concurs: "Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii. Aşa că am decis..."

 Cica Cristina
.

Eduard Vacariu este câștigatorul sezonului 8 iUmor. A plecat acasă cu premiul cel mare, de 20.000 de euro, însă nu înainte de a-și anunța intențiile! Iată ce vrea să facă pe viitor Edi Vacariu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Eduard Vacariu a ajuns la iUmor pentru a doua oară, însă de data aceasta a cucerit nu doar juriul, ci și publicul, care l-a votat în număr mare. Mai mult, a fost rugat de juriu să continue, chiar și după finalul numărului de stand-up comedy.

Dintre concurenții care au trecut în etapa următoare, după trei voturi primite din partea juriului, Magdalena Chihaia, Marius Coandă (Sică), Paul Diaconescu, Alina Rîbu, Teodora Nedelcu, Edi Vacariu și Petre Dănuț Irinel, câștigător a ieșit Edi Vacariu. Acesta a ținut să-i mulțumească publicului și a anunțat și ce are de gând să facă după concurs.

Citește și:Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

„Oameni buni, vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea, pentru toate voturile! Mă bucur că v-am fost pe plac și că mi-ați oferit șansa de a câștiga sezonul 8. Am avut emoții foarte mari, pentru că, din punctul meu de vedere lupta mea cu Teodora Nedelcu și Petre Dănuț Irinel a fost foarte strânsă și îi felicit și pe ei!', a precizat Edi, care a subliniat că își dorește să facă o carieră în stand-up comedy şi speră ca „iUmor să fie chiar rampa sa de lansare.

Totodată, câștigătorul a dezvăluit și motivul pentru care a ales să facă un număr curat în finală: „Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-uri şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr «curat», a spus Eduard Vacariu., potrivit adevărul.ro.

Citește și: Inevitabilul s-a produs, cu toate că Lidia Buble nega că ar fi existat probleme în relație înainte de despărțirea de Răzvan Simion:„Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!'

Cine este, de fapt, Eduard Vacariu

Eduard Vacariu a terminat Liceul de Arta Stefan Luchian' din Botosani, a urmat studiile de master la Universitatea Ovidius din Constanța, iar în prezent locuiește în București.

Edi Vacariu este pasionat de stand-up comedy, cea mai mare dorință a sa fiind să facă carieră din hobby-ul lui. Grație numerelor sale bune, se pare că tânărul a reușit chiar să-l impresioneze și pe Cheloo: „Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat, a spus juratul.

Citește și: În prag de divorț… Ilie și Ioana Năstase s-au căsătorit religios!Mireasa a arătat spectaculos

Edi-Vacariu-1Edi-Vacariu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, după 5 ani de relație:'Îi cer iertare pentru că…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton