Cine este femeia alături de care Irinel Columbeanu își petrece timpul la azil: „Este cultă, deșteaptă, discuțiile sunt foarte interesante”

 Matei Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu se află la azil de câteva luni bune. Ei bine, fostul om de afaceri are o femeie cu care își petrece timpul la azil. Ion Cassian, directorul acestei instituții, a vorbit despre legătura specială dintre fostul milionar de la Izvorani și femeia cu care acesta stă la azil. Iată cât de bine se înțeleg cei doi, dar și ce declarații a făcut directorul azilului cu privire la acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La frumoasa vârstă de 67 de ani, Irinel Columbeanu a găsit în azil o prietenă de suflet care îi face zilele mai bune din toate punctele de vedere în această instituție cu conversații interesante. Directorul azilului, Ion Cassian, a vorbit despre această relație specială și a subliniat faptul că cei doi se înțeleg de minune unul cu celălalt.

irinel3irinel3

Citește și: Dezvăluiri neștiute despre începutul relației dintre Monica și Irinel Columbeanu. Mihai Albu: „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o în lume'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu: au fost împreună opt ani și s-au despărțit din cauza părinților fostului milionar / Detalii neștiute: „A fost alungată din vila de la Izvorani'

Citește și: Valentina Fătu și Vasile Muraru, expoziție specială pentru Stela Popescu și Cristina Stamate, cu rochiile de scenă ale regretatelor actrițe, la Teatrul Constantin Tănase: „Cei care vin…' / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Au fost împreună 5 ani, dar s-au despărțit de mai multe ori: „A fost o relație extrem de tumultuoasă'

Cine este femeia cu care Irinel Columbeanu își petrece timpul la azil

Directorul azilului în care Irinel Columbeanu își petrece zilele la vârsta de 67 de ani a oferit detalii importante despre relația pe care fostul om de afaceri o are cu o colegă din această instituție. Ion Cassian a explicat că fostul afacerist își petrece timpul la azil alături de o fostă profesoară.

Această femeie pare să aducă un strop de bucurie în viața fostului milionar de la Izvorani. Directorul azilului a subliniat faptul că discuțiile lor sunt extrem de interesante, având în vedere faptul că ambii sunt persoane educate.

„Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Cred că doamna a fost profesoară. Și el, la rândul lui, este un om cult și educat, iar discuțiile lor sunt foarte interesante', a spus directorul azilului pentru click.ro.

Ce pensie are fostul om de afaceri după recalculare

Irinel Columbeanu primește o pensie modestă de la stat și a avut timp de o perioadă poprire pe conturi din cauza unui dosar legat de falimentul unei afaceri. În primăvara acestui an, a fost absolvit de responsabilitate în urma unei decizii judecătorești.

De la data de 1 septembrie, pensia lui a fost recalculată, dar majorarea a fost una nesemnificativă, astfel că a primit 2000 de lei pe lună. Această sumă este, din păcate, insuficientă pentru a acoperi cheltuielile de întreținere la azil, unde costurile medii variază între 3.600 și 7.000 de lei lunar.

„Legea e bună! Nu am primit încă nicio decizie. Probabil și pentru că nu am mult de când iau pensie. Am sub 2.000 de lei lunar', spunea fostul afacerist, în urmă cu câteva luni, potrivit Fanatik.

Cum se simte Irinel Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu nu punea prea mult accent pe sănătatea sa, dar acum, în azil, a adoptat un stil de viață diferit. Fostul milionar de la Izvorani se hrănește de trei ori pe zi și frecventează sala de sport din incinta azilului.

Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermănești, afirmă că Irinel Columbeanu se simte bine acolo și nu a avut nicio plângere.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici', a dezvăluit Ion Cassian, în luna martie a acestui an, pentru Click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton