Cine este Florin Florea, fratele lui Cristian Șonea, de la Mireasa. Concurentul are o poveste de viață impresionantă: ”La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării”

 Stamen Diana
.

Florin Florea este noul concurent de la Mireasa și este fratele lui Cristian Șonea, fost concurent la Mireasă pentru fiul meu. Tânărul are o poveste impresionantă de viață și a trecut prin multe drame.

Florin Florea de la Mireasa are 28 de ani și s-a născut în Slătioara. Concurentul de la show-ul matrimonial are o viață demnă de scenariul unui film. Florin și fratale său au fost abandonați de tatăl lor pe peronul unei gări.

Tânărul și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar apoi a fost despărțit de fratele său, Cristian Șonea, când au fost plasați diferit în grija unor familii.

'La vârsta de 3 ani am fost lăsat pe peronul gării, la Videle. Și eu și fratele meu. Tata a plecat. A fost foarte greu. Am stat de la 3 până la 8 ani la orfelinat. Erau zile în care dormeam fără să mănânc. Dacă apucai să mănânci mâncare, dacă nu, nu. Mâncam bătaie tot timpul. Aveam o livadă în centru și mă uitam la fructe și îmi aduc aminte când a venit ea (nr – mama adoptivă). A venit cu dulciuri. M-am dus la ea și m-am bucurat foarte mult', a povestit Florin Florea cu ochii în lacrimi.

După mulți ani, Florin Florea și Cristian Șonea s-au reîntâlnit cu ajutorul emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Florin a ajuns acum să fie concurent la emisiunea Mireasa, difuzată la Antena 1.

Tânărul a venit în emisiune pentru a-și găsi jumătatea și își dorește să-și întemeieze o familie. Florin Florea a venit la Mireasa alături de cel mai bun prieten al său, Edy Catană.

De 10 ani, Florin Florea de la Mireasa muncește în Italia, iar acum a venit în România pentru a participa la emisiune.

'Momentan locuiesc în Verona. Sunt plecat de 10 ani plecat în Italia și fac acoperișuri și construcții metalice. În emisiunea Mireasă pentru fiul meu mi-am regăsit fratele. Acum am revenit la Mireasa, pentru că vreau să am propria mea familie', a spus Florin Florea de la Mireasa, fratele lui Cristian Șonea.

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

FOTO: Facebook

Florin-Florea-Mireasa-fratele-lui-Cristian-Șonea-de-la-Mireasă-pentru-fiul-meu-1Florin-Florea-Mireasa-fratele-lui-Cristian-Șonea-de-la-Mireasă-pentru-fiul-meu-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton