Cine este Irina Ceban de la Survivor. Irisha a locuit în Miami

 Cica Cristina
.

Cine este Irina Ceban de la Survivor? Irina Ceban este noua concurentă de la Survivor România. Bruneta nu este deloc străină de aparițiile televizate, dat fiind că a mai participat în trecut la show-ul Bravo, ai stil!. Iată câteva detalii din viața tinerei în vârstă de 33 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Irina Ceban de la Survivor? Irina Ceban intră cu forțe proaspete la Survivor și se numără printre cele patru noi concurente care intră în echipa Faimoșilor și Războinicilor. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul 5, la Bravo, ai stil! A făcut furori cu apariția sa din Marea Finală, ținutele ei fiind extrem de apreciate de-a lungul sezonului. A ocupat locul trei în competiție, iar Raluca Bădulescu a ținut să-i aprecize ținutele.

Irina-Ceban-Survivor-1Irina-Ceban-Survivor-1

„Cred că tu ai avut cele mai bune gale în acest sezon și, da, ai încheiat extraordinar. Ținuta îmi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a întâmplat în această seară mi se pare că a fost adus la perfecțiune. Sunt fericită și emoționată, pentru că momentul tău a fost ceea ce vreau să văd în această finală. Bravo!', i-a spus jurata de la Bravo, ai stil!.

Cine este Irina Ceban de la Survivor

Irina Ceban, cunoscută și ca Irisha, împlinește într-o săptămână 33 de ani și este din Republica Moldova. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău, apoi a urmat o școală de stiliști în România, dar și una în America. Noua concurentă de la Survivor a venit în România în anul 2014, în urmă cu 7 ani.

Inițial, s-a lansat în cariera de model și a defilat pe podium timp de trei ani. De asemenea, Irisha este cântăreață și dansatoare. În vara anului 2017, Irina Ceban a colaborat cu DJ Sava și a lansat primul  ei single – Fosta ta', piesa fiind interpretată alături de Uddi. Apoi, în 2018, la început de an, a lansat piesa You lose', iar clipul a fost filmat în SUA.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Szidonia Szasz de la Survivor.Cu ce se ocupă, după ce a renunțat la dans

Citește și: Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic:„Mi-am văzut nepoții acum patru ani'

Citește și: Gabi Luncă și-a prevăzut moartea.Ce visase înainte să se îmbolnăvească de COVID-19. „Domnul îmi chema mama'

Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor, a participat la Bravo, ai stil

Irina Ceban are peste 50 de mii de urmaritori și a ținut să-și anunțe și fanii că urmează să paticipe la Survivor, fără a dezvălui din ce tabără va face parte. :”Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba”.

Fanii nu s-au arătat surprinși și i-au transmis o serie de mesaj, convinși fiind că se va alătura taberei Faimoșilor. „Știm deja! Esti noua concurentă Survivor România! Te-am vazut în promo!', „știm deja, vei fi la Survivor', „sperăm să faci treabă la Faimoși' sau „se știe! ne vedem diseară la Survivor' .

Alexandra Stan, fosta concurentă din sezonul 2, a ținut să-i ureze succes Irinei Ceban după ce a aflat că va participa la Survivor.

„Nu creeeed! Bine @irishaofficial Succeeees!', i-a transmis Alexandra Stan pe Instagram.

Irina Ceban de la Survivor a locuit în Miami

În perioada pandemiei, Irina Ceban a locuit vreme de 9 luni în Miami, potrivit wowbiz.ro. Irisha a studiat și a lucrat pentru câteva proiecte de styling.

În perioada în care a fost plecată, Irinei i-a fost greu să stea departe de familie, având în vedere restricțiile impuse în vreme de pandemie.

De ce participă Irina Ceban la Survivor

Irina este pasionată de sport, ceea ce înseamnă că se va descurca de minune pe traseele din Republica Dominicană. Se descrie ca fiind perfecționistă, ceea ce ar putea constitui un atuu în competiție.

Vedeta a acceptat provocarea Survivor pentru a trăi eperiențe noi. În cazul în care ar câștiga competiție, Irisha are în plan să investească în visurile ei, precum s-a întâmplat până în prezent.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton